“Alene i parterapi” i Århus

Alene i parterapi som weekendworkshop i Århus er planlagt til den

25. og 26. september 2021

Der er kun otte pladser i alt og du kan komme med for 4.995 kr. Skaf dig en plads HER.

Det her siger nogle af deltagerne fra weekenden i juni 2020 om workshoppen.

· Jeg har altid haft svært ved at min mor gjorde sig til offer, da min far forlod hende og jeg har aldrig tilladt mig selv at vise svaghed, men jeg kan godt se, når ikke jeg gør det, så kan jeg heller ikke får omsorg og hjælp og kærlighed, så det vil jeg til at øve mig på.

· Selvom min mand har forladt mig og jeg synes det er hans skyld, at han ikke blev og kæmpede, så kan jeg godt se nu, at jeg også har en andel i, at det gik i stykker mellem os.

· Jeg har haft mest fokus på, hvad jeg gerne ville have at min mand gjorde anderledes, men nu kan jeg se, at det kommer nok aldrig til at ske og så må jeg mærke efter, om jeg kan leve med det eller ej.

Er du mand og tænker: hey, det går nok ikke at tage paryk på og liste mig med, men hvad gør jeg så?

Så sender du mig en mail her

Så ser jeg hvornår der er tilstrækkeligt med interesserede til det giver mening at lave en weekend for mændene også.

Men husk at inden længe launcher jeg mit MAND – stå ved dig selv! online forløb, hvor du kan sidde hjemme i stuen og blive klogere på dig selv og dine mønstre uden at skulle møde op i et gruppeforløb.

Tilbage til damerne…

Jeg har komprimeret forløbet Alene i parterapi til en intens og lærerig weekend, hvor vi skal nørde med hvordan du er blevet den du er. Som kvinde, som mor, som kone eller kæreste. Du skal undersøge hvordan du er formet og skabt, af den opvækst du har haft og den historie, som du har med i din livsrygsæk.

Det bliver stærkt, rørende og garanteret også sjovt. Du vil gå fra weekenden med masser af inspiration til, hvordan du kan leve dit liv mere bevidst og med motivation til at træffe bedre valg for dig og for din kærlighed.

Det er lørdag den 25. og søndag den 26. september 2021 

klokken 10-16 begge dage
hos Sea Rangers på havnen midt i Århus. 

Pris 4.995 kr.

Det her skal vi lave i løbet af weekenden:

Jeg byder velkommen og fortæller om mit terapeutiske fundament, hvad tror jeg på og hvad der virker, når vi gerne vil udvikle os som mennesker.
Så er der runde, hvor du og de andre deltagere præsenterer jer og vi lærer hinanden lidt at kende (bare rolig, vi skal hverken lave rollespil eller dele noget som er for privat – du bestemmer, hvor meget du har lyst til at dele)

Jeg medbringer worksheets med spørgsmål til refleksion, så du kan blive klogere på dig og din kærlighed.

Ind imellem deler vi i runden og du har mulighed for at spejle dig i de andre deltagere (det her er noget af det, deltagerne på forløbne har allermest glæde af).

Lørdag har vi fokus på din mor og far og hvad du har lært om at være dig af dem og deres (sam-)liv. Søndag skal det handle om følelsesmæssig afhængighed, hvor du kan sætte dig fri af din mands humør, stemning, holdning, vrede, irritation, reaktion og alt det andet, som jo dybest set foregår ovre i ham. Der er masser af kød på det emne.

Det lyder befriende ikke? Det bliver SÅ godt.

Vi har tavshedspligt overfor hinanden i gruppen og du bestemmer selv, hvor meget du vil dele.

Det er min erfaring, at der hurtigt bliver skabt en høj grad af tryghed, så du kan dele ud og blive klogere på det, som optager dig i dit forhold (eller det du lige har været i). På den måde kan du få så meget indsigt og viden med dig hjem, lige til at implementere i dit liv.

Det her får du med dig fra weekenden

· større forståelse for dig selv og garanteret også din mand (eller din eks)

· indsigt i hvorfor du og I gør som I gør

· viden om hvordan din opvækst og din historie præger dig den i dag

· motivation til at leve dit liv med mere følelsesmæssig åbenhed og smidighed

· mere ansvarlighed omkring dine følelser og handlinger

· oplevelsen af at være mere fri i dine relationer

· evnen til at give dine børn det med, som du er glad for fra din egen barndom men ikke det, som ikke var godt for dig

Dagene bliver altså en kombination af mine oplæg, små opgaver til refleksion og sparring og deling i gruppen. Det bliver stærkt, rørende og transformerende.

Pris for weekenden er 4.995 kr. Book en plads HER.

Jeg tager naturligvis alle nødvendige hensyn til mulige covid-restriktioner, så du kan være helt tryg ved workshoppen.

No Comments

Post A Comment

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.