Kvinde

Kvinde

 

En terapeutisk session varer halvanden time og koster 2.250 kr. En parterapi varer ligeledes halvanden time og koster 2.450 kr.

 

Jeg hjælper dig med at forstå dig selv.

 

Min fornemmeste opgave som terapeut, er at støtte dig i at lære dig selv at kende. Når du ved hvem du er, hvad du gør og hvorfor du gør det, så bliver du i stand til at gøre noget andet og bedre for dig selv og i dine relationer. Når du tager ansvar for dig selv, dine handlinger og dine følelser, kan du se dig selv mere klart og træffe de rette beslutninger for dig selv.

 

I sessionerne taler vi om, hvordan du oplever dig selv og dine udfordringer. Måden du ser verden på er din og jeg tror på at du lever dit liv så godt du kan. Der altid er en årsag til, at du gør som du gør.

 

Jeg arbejde intuitivt og bruger mit eget nervesystem til at fornemme, hvad der foregår i dig. Når jeg lægger mærke til noget, som jeg tænker, er brugbart for dig at få øje på, så deler jeg det med dig. Som regel rammer jeg plet og du føler sig set og forstået. Andre gange rammer jeg ved siden af og så går vi bare videre.

 

Det er vigtigt at du kan mærke at jeg sidder sammen med dig som det menneske, jeg er. At jeg er til stede. Jeg er ikke er optaget af rigtigt og forkert og at jeg ingen intentioner har om at dømme dig. Jeg har, ligesom dig, en historie og har gjort mig mine egne erfaringer med livet. Jeg er sammen med dig i det svære.

 

Der er en voksen til stede, som mine klienter plejer at formulere det.

 

Jeg arbejder transparent, så hvis jeg får en fornemmelse af at der sker noget usagt mellem os undervejs, så spørger jeg ind til det. Det skaber tryghed og jeg går foran som det gode eksempel med, at der er ikke er noget, som er forbudt at tale om.

 

Pris for en individuel session som varer halvanden time er: 2.250 kr (se mere praktisk info, se bunden af siden).

Det siger klienterne om terapien
 
“Kære Katrine. Ville bare lige sige tak for i dag. Det var virkelig noget, der rykkede, og jeg har gået og summet hele dagen og vil sikkert gøre det et pænt stykke tid endnu, til jeg er faldet helt på plads på en ny og bedre måde. Jeg satte stor pris på din store indfølingsevne og din evne til at ramme plet. Meget professionelt og meget sympatisk. Tak for din hjælp.” – Jeanette 45 år
 
“Tusind tak for et fantastisk forløb fra parterapi over individuelle sessions til gruppeforløbet og frem til nu. Hvad der “bare” startede ud i mit hoved som parterapi og en redningsplanke for mit parforhold – er blevet begyndelsen på en lang rejse ind til mig og i mig, en rejse der endnu ikke er slut – egentlig er den nok mest “bare” begyndt. 
 
Jeg var blevet tilskuer i mit eget liv og det var egentlig ikke særligt sjovt at se på. Jeg havde SÅ svært ved at tage de gode ting ind og arbejder, som du ved, stadig med det – både familie- og jobmæssigt – livet skete udenfor mig – væk fra mig! Men hold kæft hvor var jeg blevet god, til at huske hver en lille ligegyldig fejl eller dårlig oplevelse og så lige dunke mig selv med det hele tiden og så igen!
 
Det har været og er en rejse hvor dine observationer, relevante spørgsmål, omsorg og mentale kram og ikke mindst kærlige “spark” og fantastiske humør, har givet mig modet til at se mig selv i øjnene, finde mig selv – blive tydeligere overfor mig selv og andre … Jeg er stadig på vej – Tine er undervejs. Jeg har savnet hende! Helt uendelig meget! Men nu er hun her mere og mere. Så jeg ved at jeg kommer ud og frem stærkere og mere tydelig end nogen sinde før!
 
Efter alt for megen laden stå til og holden afstand til mig selv og ikke mindst de mennesker der betyder mest i mit liv har jeg endelig forstået, at jeg må tage mig selv alvorligt – være mig – på godt og ondt (hvor fortærsket det end lyder) … Jeg har ikke prioriteret eller troet på mig selv i lang tid og havde helt glemt hvordan! Er faktisk ikke sikker på jeg nogen sinde før har vidst hvordan?! Jeg har ikke lært det?! Jeg havde mistet lysten, gnisten og kreativiteten og var nok længere ude end jeg selv vidste og ville indrømme … jeg bliver så trist over det men og så rørt og glad for nu at se fremad.
 
Jeg var blevet en sur, træt, indelukket, selvudslettende og sulten kvinde, der ikke kunne finde vej – nu kan jeg se en klar vej ud af hængedyndet og tågen, jeg kan se mig og jeg nyder livet igen 😉 Du har været et utrolig skelsættende bekendtskab.
 
Så af hjertet tak for din tålmodighed og realistiske tilgang til mig! Og dette er IKKE en tak for nu mail – jeg kommer til at arbejde med det her en rum tid!” – Tine 38 år
 
“Jeg kom til dig efter flere år i følesesmæssig turbulens. Jeg var præget af stress, dødsfald, jeg blev forladt af  min kæreste og fik konstateret modermærkekræft. Da jeg læste en af dine artikler, tænkte jeg at du kunne hjælpe mig.
 
Jeg havde brug for hjælp til
 · Få styr store følelsesmæssige dyk i forhold til eks-kæreste 
 · Forholde mig til modemærkekræften, uden det var ødelæggende for min hverdag.
 ·  Få værktøj til at kontrollere graden af, at være ked af det.
De problemer jeg kom med, fik jeg efter få gange hos dig, ret god kontrol over. Dog dukkede der lige lidt mere op i “rygsækken” end jeg havde forventet. Det var hårdt og det var godt.
Jeg har arbejdet med
· Mit forhold til min far (relationer til mænd…OMG..kæmpe arbejde ligger forude) 
· Følelsen af altid at være “mærkelig”
· Mit forhold til mig selv
· Gi’ mig selv lov til at være ked af det
 
Mit forløb hos dig, har været en hård følelsesmæssig proces, som jeg er klar over, slet ikke er slut endnu. Jeg er vildt glad for min “mentale værktøjskasse” og den er i brug hver dag. Det er ikke alt værktøjet jeg mestrer lige godt, men øvelse gør vel mester!
 
Du skal vide at jeg er dybt taknemlig over din hjælp, selvom det har været og stadig er en hård omgang at se mig selv i øjnene. Jeg har flere gange været i tvivl om det var rigtigt at blive ved. Jeg ved at der ligger en masse mentalt arbejde forude, men jeg er med din fantastiske hjælp, klædt på til at smøge ærmerne op og komme igang”. – Anne 41 år
 
“Jeg har lært så meget om mig selv igennem mit arbejde hos dig. Jeg er blevet meget mere bevidst, og bedre til at handle i mange situationer. Jeg har lært at komme ned og mærke hvad der sker i mig selv, og på den måde ved jeg, hvad jeg har brug for og hvor mine grænser går. Jeg er så glad for at jeg tog mig selv alvorligt og søgte din hjælp.” – Lonnie 42 år
 

Lidt praktisk:

 

Formålet med at gå i terapi er, at du gennem indsigt i dig, finder hjælp, støtte og inspiration til at skabe udvikling og forandring i dit liv.

Et terapeutisk forløb er baseret på ærlighed, åbenhed, tillid og engagement og er et samarbejde mellem dig og mig.

 

Samarbejdet indebærer at du er villig til at:

· mærke og tale om det, der optager dine følelser og tanker

· arbejde med dine muligheder og begrænsninger

· undersøge de valg og dermed også fravalg du har

· få øje på dit ansvar eller mangel på samme i forskellige relationer

 

I terapien er jeg:

· nærværende og respektfuld

· undersøgende overfor de forhold der kommer frem i terapien

· ansvarlig for de terapeutiske rammer

· bevidst om mine begrænsninger som terapeut

· løbende under efterudddannelse og supervision

 

Dit ansvar som klient:

Som klient er du ansvarlig for at overholde den aftalte mødetid og det er mit ansvar, at afslutte sessionen. Hvis du kommer for sent slutter vi som aftalt og du betaler stadig fuld pris. Du betaler derimod ikke for eventuel overskreden tid.

 

Betaling og priser:

En terapeutisk samtale varer 90 minutter og koster kr. 2.250,-

 

Parterapi varer ligeledes 90 minutter og koster kr. 2.450,- 

 

Du har også mulighed for at få terapi over telefonen eller på Skype. Det koster 1.750 kr for en time, hvor jeg ringer dig op.

 

Betalingen sker ved bookingen under Booking øverst på siden. Du betaler når du booker og du kan aflyse frem til 24 timer før sessionen, så sender systemet pengene tilbage til dig.

 

Du vil modtage en kvittering.

 

Afbud:

Skal kan ske gennem den mail, du har modtaget, som bekræftelse på din booking. Afbud skal ske senest 24 timer før aftalen.

 

Tavshedspligt:

Som psykoterapeut er jeg underlagt tavshedspligt, således at jeg ikke må videregive oplysninger om mine klienter til 3. mand. Dette gælder naturligvis ikke, når jeg ifølge den gældende lovgivning har oplysningspligt til eksempelvis de sociale myndigheder eller politi.

 

Parkering:

Der er fri parkering ved Næsseslottet. Bus kan tages de to kilometer fra Holte Station.

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.