Love Circle er for jer som vil kærligheden og som vil genfinde jer selv som kærester.

Love Circle er et online univers for jer, som vil hinanden og kærligheden og som vil passe godt på den, gennem mange år. Her får I min hjælp til – sammen – at løse de udfordringer, som opstår, når man lever sammen. I får inspiration til at kommunikere bedre med hinanden så I bevarer, eller måske genfinder, den kærlige gnist mellem jer.


 
LOVE CIRCLE er et løbende serviceeftersyn og en optimering af jeres kærlighedsliv.

 

Gennem min vejledning og undervisning og ved at spejle jer i de andre medlemmer, får I indsigt i jeres egne og hinandens mønstre. Med den indsigt kan I gøre det, der skal til for at skabe mere af det gode – for jer selv og for hinanden.

 
I vil lære at styrke kærligheden i jeres forhold.


Det kræver ikke nødvendigvis måneder i parterapi for at blive bedre til kærligheden. 

Med Love Circle vil I få lyst til at gøre meget mere af det, I har savnet i jeres kærlighedsliv – især det sjove.

Afspil video

Vil I vide mere om Love Circle?

Opret en gratis medlemsprofil og modtag min e-bog Det her er ægte kærlighed i gave. I har mulighed for at være anonyme, da I selv bestemmer jeres brugernavn.

Skriv til mig hvis I har spørgsmål til Love Circle

Hvis der er noget, I har brug for at spørge om inden I melder jer til, så skriv en mail til mig HER.

Lige nu tilbyder jeg fuldt medlemsskab i Love Circle til:

 

Intropris 297 kroner for den første måned

(derefter er prisen 597 kroner pr. måned)

Hvorfor blive en del af Love Circle?

“Vi var ved at miste kærligheden til hinanden og Katrine hjalp os med at forstå, hvad der var sket og hvordan vi var nået hertil. Vi er stadig sammen i dag og vi er meget taknemmelige for den proces, vi har været igennem. Vi er kommet tættere på hinanden og er blevet bedre til at kommunikere.”

Henrik 46 år og regnskabschef, gift med Helle 44 år og sygeplejerske

“Vi har haft nogle hårde år med mange udefra kommende udfordringer, som vi havde brug for hjælp til at komme igennem uden for mange opslidende konflikter. Vi fik den hjalp vi havde brug for til ikke at miste os selv og hinanden og det er vi så glade for i dag.”

Allan 48 år og sælger, kæreste med Mette 48 år og revisor

“Vi var kørt fast i familiedrift og hverdags trummerum og vi var i tvivl om det gav mening at være sammen mere. Vi fik hjælp til at rydde op mellem os, slippe fortiden og komme videre sammen og nu er der ikke nogen, vi har mere lyst til at tilbringe livet sammen med end hinanden. Tak Katrine.”

Annette 43 år økonom, gift med Lars 45 år og læge

“Min eksmand havde været mig utro og det havde tæret på vores kærlighed og min tillid til ham. Vi havde brug for hjælp og værktøjer til at komme videre – enten sammen eller hver for sig. Det var en lang proces og vi endte med at gå fra hinanden og med Katrines hjælp kunne vi gøre det på en ordentlig måde og det er vi taknemmelige for. Vi er begge et bedre sted i dag og vi var ikke kommet herhen uden hjælp.”

Line 51 år og personalechef

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.