Mand

Mand

En individuel session varer halvanden time og koster 2.250 kr. En parterapi varer ligeledes halvanden time og koster 2.450 kr. Du kan booke og betale en session under Booking øverst. Du kan flytte eller aflyse en tid frem til 24 timer før.

“Med nogle private udfordringer valgte jeg, at henvende mig til Katrine som min terapeut. Katrine var hurtig til at finde ind til de rigtige problemstillinger, hvilket kan være en udfordring i sig selv, når livet ind imellem bliver svært. Derudover var Katrine meget dygtig til, at belyse problemstillinger fra nye vinkler, hvorved mit eget løsningsrum blev større. Jeg oplever Katrine som værende særdeles kompetent indenfor sit fag. Derudover er hun en både kærlig og omsorgsfuld person. Jeg kan kun anbefale Katrine som terapeut.” – Mads 52 år.
Det tager mine mandlige klienter med sig fra samtalerne med mig:
 · at livets udfordringer er mulighed for læring og udvikling
· større viden om hvordan de er skruet sammen som menneske og som mand
· en følelse af at være maskuline og at kunne gøre en forskel
· klogere på sig selv og deres følelser
· mere bevidste om deres behov og grænser
· værktøjer til at håndtere livet
De har glæde af terapien både i deres parforhold, som ofte var udgangspunktet, men også som fædre og i deres arbejde.
 
I terapi hos mig: Gennem samtale med mig får du større forståelse for hvem du er og hvordan din livserfaring har påvirket dig. Når du ved det, har du værktøjskassen til at leve dit liv med dit fulde potentiale. Du vil føle dig rustet til at håndtere de udfordringer livet kommer med og du vil opleve, at du bliver bedre til at navigere i dit liv. På alle planer.
 
Der findes mange fordomme omkring terapi. Blandt andet at det ikke er læsningsorienteret og at man skal tale meget om sin barndom. Sådan er det ikke hos mig. 
Jeg hjælper dig med at forstå dig selv. Min fornemmeste opgave som terapeut, er at støtte dig i at lære dig selv at kende. Når du ved hvem du er, hvad du gør og hvorfor du gør det, så bliver du i stand til at gøre noget andet og bedre for dig selv og dem du elsker.
 
Når du tager ansvar for dig selv, dine handlinger og dine følelser, så kan du se dig selv mere klart med alle dine muligheder og dine begrænsninger.
 
Jeg støtter dig i at træffe de valg, du har brug for i dit liv og hjælper dig med at se dig selv i et mere klart lys. På den måde vil du være bedre i stand til at skabe det liv du ønsker dig. Både i dit forhold, som far og i dine øvrige relationer.
 
I sessionerne taler vi om, hvordan du oplever dig selv og dine udfordringer. Måden du ser verden på er din og det er min overbevisning at du lever dit liv så godt du kan og at der altid er en årsag til at du gør som du gør.
 
Jeg arbejde intuitivt og bruger mit eget nervesystem til at fornemme, hvad der foregår i dig. Når jeg lægger mærke til noget, som jeg tænker, er brugbart for dig at få øje på, så deler jeg det med dig. Som regel rammer jeg plet og du føler sig set og forstået. Andre gange rammer jeg ved siden af og så går vi bare videre.
 
Jeg tror, det er meget vigtigt at du kan mærke at jeg er sammen med dig som menneske, jeg er. At jeg er til stede. Jeg er ikke optaget af rigtigt og forkert og at jeg har ingen intentioner har om at dømme dig.
 
Jeg har, ligesom dig, en historie og har gjort mig mine egne erfaringer med livet. Det er vigtigt for mig at du kan mærke at jeg “er der” sammen med dig i det svære og komplicerede.
 
Der er en voksen til stede, som mine klienter plejer at formulere det.
Jeg arbejder transparent, så hvis jeg får en fornemmelse af at der sker noget usagt mellem os undervejs, så spørger jeg ind til det. Det skaber tryghed, og jeg går foran som det gode eksempel med, at der er ikke er noget, som er forbudt at tale om.
 
Book en session og bliv klogere på dig og på kærligheden. Se om en terapeutisk samtale er noget for dig. Giv mig et ring (23 80 60 16) eller send mig en mail HER, hvis du har spørgsmål inden terapien.
Sessionen varer halvanden time og koster 1.950 kr. som du betaler ved booking. Din aftale kan aflyses eller ændres frem til 24 timer før.
 
Testemonials fra andre mandlige klienter:

“Jeg kontaktede Katrine fordi jeg havde brug for en følelses- og behovsmæssig afklaring i mit parforhold, der på det tidspunkt var meget kompliceret. Forløbet hos Katrine har været intenst, meget udbytterigt og hjulpet mig betydeligt, både i forhold til mine indledende ønsker med terapien og i forhold til en mere generel personlig udvikling.
 · 
Katrine har hjulpet mig til, at komme i bedre kontakt med mine behov og at opnå en stærkere og mere bevidst kontakt til mine følelser. Disse forbedringer har haft stor positiv betydning i forhold til, at håndtere problemer med stress, konflikter i parforholdet og følelsesmæssig forvirring. Jeg vil anbefale Katrine til alle, der oplever konflikter, stress, ringe kontakt til egne behov, eller følelsesmæssig forvirring. Katrine har en meget virkningsfuld og intens metode til, at klarlægge og bevidstgøre følelser og behov samt disses betydning for de valg og prioriteringer, der er kilden til et mere tilfredsstillende liv.” Andreas 42 år
 ·
“Efter en længere snak med en god veninde, der konsulterede Katrine, besluttede jeg at jeg også kunne trænge til lidt oprydning på øverste etage. Jeg betragtede mig i forvejen som en 95% lykkelig mand med styr på livet og det gør jeg stadig. Men jeg trængte til at se nogle af mine handlemønstre i et nyt lys.
·
Forløbet hos Katrine var enormt berigende og jeg fandt en masse meget konkrete tiltag i hverdagen, som udfordrer den jeg er – med stort udbytte. Tak til Katrine” – Michael 42 år
 
Har I brug for parterapi, så læs mere HER.
 
Lidt praktisk:
Formålet med at gå i terapi er, at du gennem indsigt i dig, finder hjælp, støtte og inspiration til at skabe den forandring i dit liv, som du ønsker dig.
Et terapeutisk forløb er baseret på ærlighed, åbenhed, tillid og engagement og er et samarbejde mellem dig og mig.
 
Samarbejdet indebærer at du er villig til at:
· mærke og tale om det, der optager dine følelser og tanker
· arbejde med dine muligheder og begrænsninger
· undersøge de valg og dermed også fravalg du træffer
· få øje på dit ansvar eller mangel på samme i forskellige relationer
 
Betaling og priser:
En terapeutisk samtale varer 90 minutter og koster kr. 2.250,-
Parterapi varer ligeledes 90 minutter og koster kr. 2.450.
Du kan også få terapi over telefonen. Det koster 1.750 kr. for en time.
Betalingen sker ved booking. Se øverst på siden. For en telefonsession kan jeg kontaktes HER, da jeg booker manuelt.
 
Afbud:
Eventuelt afbud kan ske gennem mailen, du har modtaget som bekræftelse på din booking. Afbud skal ske senest 24 timer før den aftalte tid.
 
Tavshedspligt:
Som psykoterapeut er jeg underlagt tavshedspligt, således at jeg ikke må videregive oplysninger om mine klienter til 3. mand. Dette gælder naturligvis ikke når jeg ifølge den gældende lovgivning har oplysningspligt til eksempelvis de sociale myndigheder eller politi.
 
Parkering:
Der er fri parkering ved Næsseslottet. Bus kan tages de 2 km fra Holte Station.
 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.