Autencitet tak!

Livet går så stærkt og tiden flyver. Du kender det sikkert selv, nu står du der og smører madpakker – igen. Det kan da umuligt være 24 timer siden du gjorde det sidst. Din hverdag er fyldt op med gentagelser af vasketøj, lektielæsning og nullermænd, der skal støvsuges op. Så hvordan holder du fast i nærheden, den værdifulde tid, lykken og ferierne og de gode stunder? hvordan får du mere af dem, også i en travl hverdag?

Ja tak, det vil jeg sgu også gerne vide tænker jeg ind imellem. Men jeg ved det godt. jeg ved godt, hvad der skal til og jeg ved at det skal prioriteres, hvis det skal blive til noget.

Du skal autentisk og søge det autentiske i andre. Drop overfladen, facaden og alt det der kun ser godt ud udefra. Gå efter den ægte og det menneskelige. Det er her værdien ligger. Erkend hvem du er og vær det til fulde, med alt hvad du er. Kun når vi tør være dem vi er og se andre som de er, kan kærlighed opstå. Kun på den måde kan livet få værdi, fordi vi ser det, som er og ikke al mulig overfladisk crap.

Kun når du står ved dig, kan du få det du har brug for og sætte dine grænser. Kun på den måde kan du gå efter det du ønsker dig og undgå at spilde tiden på unødig sovsen rundt i noget ufrugtbart.

Det er livs lang rejse og udvikling men den kan starte allerede i dag. Vil du med?

Lær at leve et mere autentisk liv i overensstemmelse med den kvinde du er.

Deltag i min og yogainstruktør Charlotte Brunn fra Yogazensations workshop
Detox din kærlighed 

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.