Venindeaften

Venindeaften

 
“Sådan får du et skønt parforhold”

Home-party af een til to timers varighed. Pris 5.000 kr. (+ kørsel hvis det er udenfor Københavnsområdet) for en time, 7.500 kr. for to timer.

Vil du have skræddersyet et program til lige præcis DIN gruppe af kvinder/veninder/kolleger etc. så send mig en mail her.

Saml dine veninder/kolleger og få en eksklusiv eftermiddag/aften med mig, hvor alt kan komme på bordet. Jeg fortæller indledningsvis om, hvad et parforhold handler om og beskriver nogle at de klassiske fælder. I får masser af inspiration til at håndtere det parforhold I selv er i, eller ønsker jer og hvordan I kan forholde jer til de udfordringer, der dukker op undervejs.

· Hvad er et godt parforhold og hvordan bidrager I til det på godt og ondt?

· Hvordan præger jeres opvækst og jeres forældres indbyrdes forhold jeres eget voksne kærlighedsliv?

· Hvorfor er det vigtigt at I kender jer selv, jeres fejl og tager ansvar i jeres parforhold?

· Hvorfor er det aldrig bare din mand, som er røv-irriterende, umulig eller inkompetent?

· Hvad er offer-, redder-, krænker-trekanten og hvorfor er du næsten med sikkerhed een af dem, som fiser rundt i dén?

Der er masser af tid til at I kan komme på banen, med de udfordringer og spørgsmål I har med fra jeres egne forhold. Hent inspiration hos hinanden og se sandheden i øjnene om det gode parforhold og hvad jeres bidrag kan være til at skabe det.

Det får I

· Et par inspirerende timer med en parforholdsekspert, som har masser af genkendelige eksempler fra mit eget liv og fra min praksis som parterapeut i tasken.

· Masser af viden om, hvad et parforhold handler om og hvorfor I synes det er så svært at få det til at lykkes og stadig være lækkert, intimt og inspirerende også efter en million år.

· Mulighed for at spørge og få svar på lige præcis det, som optager dig i dit parforhold.

· Masser af ny viden om, hvad et godt parforhold er og hvad der skal til for at skabe det.

· En intim aften i et trygt rum, i selskab med kvinder, der helt sikkert har det ligesom dig.

Det tager du med dig hjem:

· Masser af inspiration til det parforhold du er i eller gerne vil have.

· Viden om dig selv og dit bidrag til det, som ikke lykkes i dit parforhold.

· Lommen fuld af brugbar informationer om hvad der skal til for at du kan skabe det parforhold du ønsker dig

· Tips og tricks til hvordan I kommer videre hjemme hos dig

· Ondt i lattermusklerne og måske også tåre-striber i din foundation, når du på godt og ondt opdager, hvor ens vi kvinder (og mænd) er og hvor meget du selv kan gøre, for at få det parforhold du ønsker dig.

· Aha oplevelser når du opdager, hvor meget af dit parforhold, der handler om dig

· Tre-trins opskriften, der løser alle konflikter og virker hver gang

Vær klar til at berøre og blive berørt (på et følelsesmæssigt, ikke fysisk plan), inspirere og blive inspireret og med sikkerhed meget, meget klogere på dig og din kærlighed.

Jeg går rigtig godt i spænd med sushi og hvidvin eller lækre kager og the, eller måske stegt flæsk med persillesovs. I sætter rammerne. Skulle I få lyst til at invitere jeres mænd med også, så er de langt fra nogen hindring. Tværtimod.

Her er hvad tidligere deltagere skrev efter en venindeaften.
 
“Skønne Katrine, sikke en saltvandsindsprøjtning, du gav os der. Dit indspark leveret med fantastisk nærvær og rammende humor, var lige der, der skulle til for at vi kunne komme det spadestik dybere, vi alle trængte til. Vi har talt og talt hele weekenden. Alle venindegrupper burde gøre det her. Jeg er på din mailingliste og glæder mig til flere gode råd fra dig.” – Nina 35 år.
 
Kære Katrine.
Tusind tak for din deltagelse på min 40 års fødselsdag!
 
Selvom vi alle heldigvis er lykkeligt gift med vores (første) mænd, er der ingen tvivl om, at dit indlæg gjorde stort indtryk på de fleste af os, og at det løste godt op for stemmebåndene og ikke mindst smilene bordet rundt.
 
Det var dejligt at så mange ville åbne op og deltage i en debat om så private ting – og det skyldes ikke mindst din indgangsvinkel og holdning til hvor mange lækre mænd du havde set inden for den sidste time!! Fantastisk!
 
Alle mine veninder er vendt positivt tilbage på dine kærlige klap i måsen. Tak for det! – Anne, 40 år
 
 
Kære Katrine
 
Jeg vil gerne sige dig tusinde tak, fordi du var med til at gøre mine veninder og jeg klogere på os selv, hinanden og kærligheden…den dag i sommerhuset til min 40 års fødselsdag.
 
Det var en dejlig overraskelse til mine veninder, og det blev præcis sådan, som jeg havde forestillet mig – tak!
 
Der opstod et helt tomrum, da du kørte – pu-ha, den skulle lige fordøjes, men i løbet af weekenden vendte vi igen og igen tilbage til nogle af de snakke, du havde sat skub i – det var så fedt!
 
Efterfølgende har de hver som én sagt, at det var en god oplevelse – og slet ikke i nærheden af det de havde forestillet sig: stripper, kagekursus, tegnekursus, mavedans…
 
Det passede mig så fint at “tage røven lidt på dem” – forudsigelighed bliver let så kedelig!
 
Da jeg kom hjem søndag sidst på dagen, var det til en spændt mand: hvordan gik det, skal vi nu skilles!!, blev det en succes, eller gik du ned med mand (kvinder!) og mus?!
 
Det endte da med, at vi sad og tog kærlighedssprog-testen på nettet sammen sent søndag aften, da der endelig var ro i huset. Og nej! Vi skal absolut ikke skilles – heller ikke selv om testen pegede i lidt forskellige retninger! Så må han jo bare have et ekstra kram, hvis det er det, der gør forskellen…
 
På arbejdet var mine kolleger meget spændte på, hvordan weekenden var gået. “Det vil jeg altså også prøve!” meddelte en kollega fra 0.kl.
 
Jeg vil i hvert fald gerne sende min varmeste anbefaling rundt i landets kroge… Kh Rikke 40 år
 
Kære Katrine! Stort tak for dit berigende besøg.
Som vordende jordemoder har familiedannelse med al dets tilbehør min absolutte nidkærhed!
 
Min mødregruppe med 20 kvinder er bygget op således at vi alle drager nytte af hinandens oplevelser af familielivet, ved at udveksle ideer til forbedringer, erfaringer eller faglig input og her kom du ind i billedet:)
 
Jeg satte mig en aften, og søgte løs på internettet. Min filosofi er at ethvert individ skal tage ansvar for egen udvikling, så skal resten nok komme af sig selv. Netop dette princip ønskede jeg at formidle til mine mødre, hvilket da også afgrænsede mine muligheder for parterapeuter. Jeg drog på læserejse både i blogs, artikler og omtale af de forskellige parterapeuter, for at finde en hvis budskab lignede mit.
 
Du ønsker tydeligvis at fremme selvansvar, og derfor måtte det blive dig. Heldigvis for det.
 
Jeg har efterfølgende modtaget massevis af sms beskeder fra mine mødre, som ønsker at takke mig, hvilket jeg jo ikke helt føler mig berettiget, så jeg sender de mange varme tak videre til dig!
 
Personligt har jeg, efterfølgende, været særligt opmærksom på mig selv og mine reaktionsmønstre, hvilket har givet mig en savnet forbindelse til mig selv, og da bestemt også har resulteret i en roligere udgave mig. Jeg spørger hele tiden mig selv; hvorfor bliver jeg stødt over dét? Og ikke som ellers; Hvorfor sagde han dét? Jeg føler mig som verdens navle, alle mine følelser handler ene og alene om mig selv – sikke en befrielse! Du sagde mange gode ting den aften- ikke desto mindre blev bevidstgørelsen om selvansvar helt central for os alle!
 
På vegne af alle mine mødre – et kæmpe tak! – Lamia 27 år.
 
 
Kære Katrine
 
Tillykke med din bryllupsdag – fristes til at sige: godt klaret! – så det gør jeg – altså siger det!
 
Tak for alle dine nyhedsbreve. Det er altid opløftende og et dejligt boost at læse dine mails.
 
Snart er det et år siden, du trådte ind i mit sommerhus på Nordfyn og tog fusen på mit fødselsdagsselskab – og jeg må sige, at vi taler stadig og ofte om dit meget vellykkede besøg. Både rent fagligt men også personligt. Du, som person, tilførte også det rum og det selskab noget positivt. Du kom naturligt og glædeligt ind og spredte en god stemning. Tak for det.
 
Du er sådan et menneske, som jeg jo faktisk ikke kender, men som jeg alligevel føler, at jeg kender en del til – gi’r det mening?! Det gør det hos mig, fordi jeg oplever, at du er åben, tillidsfuld og frem for alt et meget ærligt menneske med hjertet på det rette sted.
 
Bliv ved med at holde fast i det og udvikle det, så når du sikkert 14 bryllupsdage mere, før end du aner – hvis man da eller kan tillade sig at komme med sådan et lille lommefilosofisk statement til en kærlighedguro – hæ hæ! Kærligst Rikke, 41 år

 

For mere info send en mail HER eller køb direkte her.

 

Jeg glæder mig allerede til at møde jer.

Katrine Axholm 23 80 60 16

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.