MAND – online

MAND - stå ved dig selv! Online

Mere end 110 mænd har deltaget i udviklingsforløbet.
Det her siger de om at være med (se også videoerne længere nede):
· Det har været stærkt at møde andre mænd med udfordringer i et ellers velfungerende liv. Jeg har følt mig genkendt.
· Jeg føler mig mindre alene gennem min skilsmisse med hjælp fra de andre deltagere i forløbet
· Jeg har lært mig selv meget bedre at kende gennem de andre mænds historier
· Jeg er så forundret over, at vi mænd i gruppen er så forskellige og samtidig har så meget til fælles. Det er værdifuldt for mig, at blive set og forstået her.
 
Vil du lære dig selv bedre at kende? Vil du stå stærkere i dine relationer? Vil du være en bedre far? Vil du bruge din livserfaring til at blive en endnu bedre udgave af dig selv?
 
Vi mødes en gang om måneden otte mænd og jeg – fem gange i alt over fem måneder. Hvert møde har sit tema, som vil gøre dig klogere på dig, på kvinder og på kærligheden.
 
Du vil få indsigt i dig selv som mand, hvordan din opvækst og din historie påvirker den måde du lever dit liv. Du vil opleve, at du ikke er alene om dine udfordringer og du vil blive en del af et vigtigt fællesskab med en høj grad af både tryghed, genkendelse og inspiration sammen med mænd, som lever et velfungerende liv og som har nysgerrighed på at få det bedste ud af det.
 
Du vil blive klogere på din måde at være i verden på og du vil opleve at din kærlighedsrelation og din oplevelsen af at være far bliver styrket.
 
Prisen for forløbet er: 6.995 kr. som kan betales over to gange. Skriv da en mail til mig på katrine@axholm.com.
Du betaler for hele forløbet også selvom du ikke kan komme til alle møderne. 

Hvis du har spørgsmål til forløbet, så skriv mig en mail HER

Det praktiske: Der er otte deltagere i forløbet og vi mødes fem gange over fem måneder fra klokken 17-20 på Billedvej 4, 2150 Nordhavn.

Se hvad nogle af de tidligere deltagere i gruppen siger om forløbet herunder.

Lidt baggrund for forløbne: I min praksis møder jeg hver dag mænd, som vil være en bedre udgave af sig selv. Som vil forstå kvinder og samtidig stå ved sig selv og deres egne værdier. Mænd som vil gøre noget andet og bedre end deres egen far og samtidig give nogle af de gode værdier med videre, som de lærte, da de selv var børn.

Jeg møder mænd, som er i eller har været i krise eller som midt i livet kan se, at nogle af de metoder, de har brugt til at håndtere tilværelsen ikke længere virker. Nu er det tid til at sadle om. Men til hvad?

Derfor har jeg lavet et forløb med en sparringsgruppe for mænd. Om at være mand. Om kvinder. Om værdier. Og om at komme videre i livet. På den gode måde. Måske efter en krise eller en skilsmisse – og ikke begå de samme fejl. Om at turde spørge sig selv Er jeg glad for mit liv? Og gøre det der skal til, for at blive det?

Forløbet er ikke for mænd, som bare vil gøre deres kvinde glad og så krydse fingre for, der falder lidt sex af som belønning. Forløbet er for mænd, som har mod nok, til at se på sig selv og deres liv og til at træffe de rette valg for at de kan få endnu mere ud af resten af deres liv. Mest af alt for deres egen skyld, men også for at lykkes som mand og som far.

På baggrund af mine snart 20 år med samtaler med både mænd og kvinder i krise har jeg skruet et forløb sammen som gør dig klogere på dig selv, på livet og på kærligheden.

Gennem min viden og din spejling i de andre mænd i  gruppen vil du stå stærkere i dig selv og i dine relationer. Forløbet giver dig frihed, overblik og styrke.

I forløbet skal vi arbejde med følgende emner

· Bliv klogere på dine egne behov og sørg for at få dem dækket.

· Sådan sætter du dine grænser, uden af såre dem du elsker.

· Sådan skaber du afklaring med dig selv og dit liv.

· Sådan bruger du din livserfaring til at skabe den forandring du ønsker dig.

· Derfor er det vigtigt at have fat i din vrede, for at have et godt sexliv.

· Sådan kan du bruge det du har lært af din far, om at være far og mand og vide hvad du vil du give videre til dine egne børn.

· Sådan skaber I en god kommunikation, hvor I begge bliver hørt.

· Derfor har din relation til din mor indflydelse på den måde du relaterer til kvinder.

· Derfor er det døden for kærligheden af være (alt for) følelsesmæssigt afhængig af din kone eller kæreste.

Du får konkrete redskaber til at skaffe dig mere af det du savner. Du får større forståelse for dig selv og din kvinde (også selvom du ikke har fundet hende endnu).

Vi skal tale om kommunikation, om behov, om grænser og meget mere.

Sådan fungerer forløbet

Vi mødes fem gange hver 14. på hverdagsaftner fra klokken 17-20.

Hver gang vi mødes starter vi med en runde, hvor du fortæller hvordan du har haft det siden sidst og hvad der fylder i dit liv lige nu. Det kan handle om dit job, dit parforhold, dit faderskab eller din familie.

Der vil være et overordnet emne hver gang, som jeg derefter gennemgår teoretisk og der vil være mulighed for spørgsmål og refleksion. Du vil altså selv have indflydelse på, hvad vi skal tale om og undersøge.

Gruppen er bygget over en god mandesnak, måske på et dybere plan, end du ville have med en god ven. Krydret med min viden, erfaring og selvfølgelig min kvindelige indsigt.

Det her får du

· Et trygt sted, hvor du kan dele det, som optager dig i dit liv

· En gruppe ligesindede mænd som på nogle (sikkert flere end du tror) områder har det som dig

· Vigtig viden om parforhold, kærlighed og kvinder, som du kan gå direkte hjem og implementere i dit liv

· En større forståelse og indsigt i dig selv og hvorfor du er, som du er.

· Mere mod på og lyst til at udforske kærligheden. Den du allerede har derhjemme eller den du ønsker dig i fremtiden.

Så hvis du

· Er mellem 35 og 65 år (eller deromkring)

· Er nysgerrig på hvordan du er skruet sammen og gerne vil lære dig selv bedre at kende

· Har livserfaring og vil lære, hvordan du kan bruge den til at skabe dig et endnu bedre liv med bedre relationer

· Mod på at dele og blive inspireret af andre mænd, med nogle af de samme udfordringer som dig

· Har været igennem en krise og er klar på at blive klogere af den eller har besluttet at leve et mere bevidst liv

· Har lyst til ny inspiration og nye indsigter, som du kan bruge i dit parforhold og dit faderskab

Hvem er med?

Hvis du er nysgerrig på hvem de andre mænd i grupperne har været, så kan jeg afsløre at de har været mellem 34 og 63 år. De arbejder som henholdsvis selvstændige, med IT, personaleudvikling, politik, journalistik eller marketing, tv produktion, håndværk, i lærerfaget, som forsker, med salg og økonomi.

Mænd fra mange forskellige brancher har deltaget: en teknisk chef, en sælger af landbrugsmaskiner, en professor, en tidligere professionel fodboldspiller, en fysioterapeut, en gymnasielærer, en afdelingschef i en bank, en politiker, en eventmager og en tryllekunstner.

Det er mænd som enten er skilt eller stadig i forhold med moderen til deres børn. De er et langt stykke af vejen velfungerende med en sund økonomi og en god karriere (som de måske pusler med skal omlægges). De har oplevet en del i deres liv og er nået til et sted, hvor de gerne vil have endnu mere ud af resten af den tid de har tilbage.

Har du spørgsmål eller vil du lige have en fornemmelse af hvem jeg er, så send endelig en mail til mig HER. Vi kan også tage en kort samtale over telefonen, hvis du har brug for det. Ring på 23 80 60 16 eller send en sms, så ringer jeg dig op.

Hvor og hvornår

Pris for deltagelse er 6.995 kr. Du betaler også selvom der er gange, du ikke kan komme. Du kan betale over to gange, hvis du har brug for det.

Det her siger nogle af de tidligere deltagere i forløbet:

“Jeg har haft meget fokus på, hvad jeg ønskede mig at min kone skulle gøre anderledes i vores forhold. I forløbet lærte jeg, at der er mange ting, jeg selv kan gøre bedre og det har betydet, at jeg holder endnu mere af min kone, men også af mig selv” Henrik 43 år

“Min far døde for et par år siden og det kastede mig ud i en eksistentiel krise, som førte til at jeg var min kone utro. Det var virkelig svært at sige farvel til min elskerinde, men jeg er så glad for kammeratskabet i gruppen, som støttede mig i at holde fast i min beslutning om at blive i mit ægteskab” Lars 39 år. 

“Der er ting vi taler om i det her forløb, som jeg aldrig ville tale med mine venner om og det har betydet at vi ret hurtigt har fået et rigtig godt – og for mig – meget vigtigt fælleskab” Anders 43 år

“Efter forløbet er jeg blevet meget bedre til at vælge mig selv især overfor min kone. Jeg troede hun ville blive vred og måske endda gå fra mig, og hun er på ingen måde altid enig med mig, men det er som om, hun er lidt mere vild med mig nu. Det er ret syret” Thomas 48 år.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.