Alene i parterapi

Alene i parterapi – få det parforhold du drømmer om.
Et forløb for kvinder  på 35+, som er eller har været i parforhold.

Giv dig selv og din kærlighed en vitaminindsprøjtning.

Alene i parterapi giver dig en større forståelse af dig og af kærligheden. Det er ikke vigtigt om du er i forhold eller ej – det her handler om dig. Og vil samtidig være en kærlig investering i dit nuværende eller dit næste forhold.

Derfor · hvis du vil dit parforhold og kærligheden og af og til synes det er op ad bakke, at holde liv i den dejlige, nærende og inspirerende kærlighed

· hvis du synes I bakser med kommunikationen eller har mistet nærheden til hinanden

· hvis du lige er kommet ud af et forhold og ikke ønsker at gentage de samme mønstre

· hvis din mand ikke vil med i parterapi og du vil have at I udvikler jer

· hvis du har lyst til at gøre det her for dig og jer

· hvis du vil lære hvordan du kan håndtere jeres udfordringer og konflikter på en ny og langt mere frugtbar måde

· hvis du vil blive klogere på, hvem du er og forstå, hvorfor I gør som I gør

· hvis du vil til bunds i de af dine mønstre, der forhindrer dig i at leve i et kærligt og givende forhold

Forløbet koster 6.995 kr. Du kan naturligvis betale over flere gange. Skriv da til mig HER. Du betaler for hele forløbet også selvom du ikke kan komme til alle møderne.

Jeg tager dig og syv andre kvinder i hånden og i løbet af de næste fem måneder lærer du følgende

· at forstå hvilke uhensigtsmæssige mekanismer, der udspiller sig i dig og imellem jer og især hvordan I kan ændre dem

· hvordan du kan lære at skabe en varm relation, hvor I begge kan være dem I er

· at gøre dig mere uafhængig af hans følelser og reaktioner og blive bedre i stand til at sætte grænser og få opfyldt dine behov på en sund og respektfuld måde. Hver gang.

Alene i parterapi giver dig

Et forløb, som forløser, forandrer og klæder dig på til at skabe meget mere kærlighed i dit liv. I gruppen vil I udvikle en varm og nær relation, hvor I kan bruge hinanden, når det er op ad bakke og når alt det, I har lært, lykkes. Gruppen støtter dig, jeg støtter dig.

Du vil opleve at du kan ændre gamle mønstre og for alvor rykke, der hvor du trænger.

Du vil blive i stand til ikke bare at vide og forstå, men rent faktisk at gøre noget anderledes og bedre. Du vil elske dig selv og dermed din (evt. kommende) mand mere frit.

Gruppen

· otte kvinder i parforhold 35+ med børn over fem år (hvis ikke du opfylder kriterierne, men gerne vil med alligevel, så send mig lige en mail HER.

· mødes en gang om måneden fra klokken 17-20 i det smukke lokale på Billedvej 4, 2150 Nordhavn

Det her får du

· nyt emne hver gang vi mødes, som støtter din proces

· min viden, min erfaring og mit fulde nærvær

· andre kvinder i samme situation som dig, til inspiration, støtte og udvikling

· månedligt gruppemøde, hvor du kan dele det der fylder i dit liv lige nu

· lukket Facebookgruppe, hvor I kan bruge hinanden mellem møderne

Det vil du lære i gruppen

· at turde se dig selv i øjnene og tage ansvar

· at flytte fokus fra din mand og alt det han gør eller netop ikke gør over på dig selv, hvor du reelt kan gøre en forskel

· at bruge energien, der hvor den gavner, nemlig hjemme hos dig selv

· at elske dig, lige som du er og din mand, ligesom han er

· at undersøge din historie og gøre den til en ressource frem for en hæmsko

· at gøre det, der virker så kompliceret, helt enkelt

Det her skriver en tidligere deltager fra gruppen:

“Kære Katrine, Tak for denne gang. Jeg synes det har været et rigtig godt og udviklende forløb. Blandt andet fordi du skaber et tillidsfuldt rum, mellem os og dig, allerede første gang.
Din blanding af teori, samtale og dit holistiske menneskesyn. Du har kroppen med, som hjælper mig til at blive et helt menneske, der ikke adskiller hovedet og kroppen fra hinanden. Din humor og når du overkarikerer gør at jeg husker bedre.
Notesbogen vi fik udleveret til at skrive i og de små skriveøvelser undervejs fungerer godt for mig, det hjælper mig til at se processen og fremskridt og gør også at jeg husker bedre. Jeg tager den jævnligt frem og kigger i den.
Du husker vores historier, temaer og sorger. (har lige gået hos en mindre kompetent krisepsyk, som hele tiden kiggede i papirerne og stillede mig de samme store spørgsmål gentagne gange, det virker så utjekket).
Din fornemmelse for det enkelte individ i gruppen, samtidig med at du fornemmer hele gruppen og på fineste vis bevæger dig ind og ud af hvornår vi kan bruge hinanden og vores historier. Tak for det hele. Jeg er så glad for at vi bliver ved med at ses i gruppen”. Camilla 44 år.

“Jeg var sådan i tvivl om jeg skulle blive i mit ægteskab eller ej. Vi var gledet så langt fra hinanden og jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle finde tilbage. Forløbet lærte mig at holde mere af mig og det betød at jeg blev bedre til at passe på mine grænser overfor min mand og det gavnede os begge to.
At være vidne til de andre kvinders historier har været meget betydningsfuldt for mig og jeg er dem evigt taknemmelig for det de delte”. Karina 46 år.

“Jeg meldte mig til forløbet, fordi jeg havde brug for at finde mig selv igen efter at vores børn var flyttet hjemmefra. Det har været sådan en spændende proces og jeg er de kvinder som var med, så taknemmelig for alt det de delte og som lærte mig nyt om mig selv.
I forløbet fandt jeg ud af, at der er nogle ting, jeg har brug for at min mand og jeg gør anderledes fra nu af og den proces er jeg både spændt på og glæder mig til. Tak for alt det du gav, Katrine” Helle 43 år.

“Min mand forlod mig til fordel for en anden kvinde og jeg havde brug for at turde tro på kærligheden igen. Jeg er så glad for at jeg gav mig selv det her forløb, for jeg er et helt andet og meget bedre sted nu” Dorte 51 år.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.