Kærlighed for 2. gang

Kærlighed for 2. gang

– online miniforløb hvor du bliver klar til en ny kæreste og til at håndtere de mest klassiske udfordringer, der kan opstå i dit nye forhold.

Er du blevet skilt og er du ved at være klar til at møde kærligheden igen?

 

Jeg har lavet et online forløb for dig med seks videoer, uddybende tekster og spørgsmål til refleksion til hvert emne. Sådan kan du forberede dig godt til dit kommende forhold.

 

Emnerne vi kommer ind på i videoerne er:

Video 1: Hvordan ved jeg at mit ægteskab er slut og vi ikke bare har en dårlige periode?

Video 2: Hvordan ved jeg, om jeg er klar til en ny kæreste efter min skilsmisse?

Video 3: Hvordan undgår jeg at begå de samme fejl i et nyt forhold?

Video 4: Hvordan håndterer jeg, at min nye kæreste har et kompliceret forhold til sin eks?

Video 5: Hvordan skaber vi bedst en ny familie med dine og mine børn?

Video 6: Hvordan håndterer jeg min jalousi i mit nye forhold?


Bonusmateriale
(ved køb af alle seks videoer, som samlet pakke)

Video 7: Hvordan håndterer vi det økonomiske, når jeg flytter sammen med min nye kæreste?

Er det virkelig en ny chance for mere kærlighed med en ny partner eller vil man ende med at begå de samme fejl? Kan man lære at gøre noget andet og bedre? Eller er vi dem vi er, og det må vi lære at leve med? Spørgsmålene er mange og det er anderledes at møde en partner i en voksen alder, end når vi er i begyndelsen af tyverne.

 

Journalist Susanne Ziba interviewer mig i syv videoer af ca. 15 minutters varighed om de klassiske udfordringer, der kan dukke op når vi møder kærligheden for anden gang i vores liv og skal forholde os til dine og mine børn, eks´er, nye svigerfamilier, forskellige familiedynamikker og værdier og meget andet.

 

Til hver video har jeg skrevet uddybende om emnet fra videoen, så du kan blive endnu klogere. Derudover vil du under hvert emne finde en række spørgsmål til refleksion, som kan bringe dig tættere på, hvad du og I kan gøre for at skabe kærligheden for 2. gang. Og få den til at lykkes.

 

Der er nemlig masser du kan gøre, for at skabe et godt forhold nummer to og blive bedre til at mærke efter, sætte grænser, gå på kompromis og kommunikere og på den måde finde jeres vej i et nyt forhold og måske endda at samle en ny familie.

 

Optimalt ser I videoerne sammen og taler om hvad I tænker om de forskellige emner. Læs de medfølgende tekster og besvar refleksionsspørgsmålene, så I sammen har en proces om at bygge det stærkeste fundament for jeres nye parforhold og familie. Hvis du endnu ikke er i et forhold – så arbejder du blot med dig selv og dermed bliver bevidst om, hvad du selv kan gøre, for at skabe et godt kommende parforhold nummer to.

 

Hver video koster 395 kr. Alle seks videoer inkl. en bonusvideo koster 1.995 kr.

 

Du kan købe adgang til online forløbet nedenfor.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.