Love Circle Community

Find svar her:

Home 2023 Forums Love Circle Community Forskellighed – derfor er den jeres styrke

 • Forskellighed – derfor er den jeres styrke

  Posted by Katrine on 30. oktober 2023 at 17:50

  Kære alle, jeg har netop lavet et opslag på Instagram, som handler om forskellighed. At vores forskellighed i forholdet er vores styrke og ikke vores hindring, for at have det godt sammen. Selvom det kan føles sådan. Hvis der er for meget uvenskab eller konflikter om hvis måde, som er mest rigtig, så bliver det bøvlet.
  Jeg vil gerne uddybe budskabet i opslaget her, for jeg oplever at mange par synes at forskelligheden er et problem i forholdet. At når vi diskuterer hvem som har ret eller om noget er rigtigt eller forkert simpelthen fordi vi ser forskelligt på tingene, så kan forskellen på os være en kilde konflikt, selvom det er her vi styrker hinanden.
  Og jeg er totalt med jer. Det har taget mig år at lære, at min mands måde at gøre tingene på er lige så rigtig som min. Seriøst. Det kan jo lyde helt absurd, for jeg er jo godt klar over det i teorien. At hans virkelighed er lige så virkelig som min og at han på samme måde som jeg, har ret til at gøre tingene på sin måde.
  Men oh boy sådan har det ikke altid være i praksis. Jeg kan argumentere meget længe fordi jeg helt grundlæggende bare ved bedst (synes jeg selv). Og det har vi så diskuteret, nogle gange skændtes om – og det er så uendeligt spild af tid.
  Så jeg øver mig i at have nysgerrigheden forrest. Spørge ind og undersøge og ikke fordømme eller nødvendigvis bare have en holdning til hans måde at gøre tingene på.
  For han processer anderledes end mig. Han har brug for mere tid til at mærke efter, hvad der er det rigtige for ham. Jeg rider nogle gange FØR jeg får sat sadlen på hesten og det er heller ikke altid hensigtsmæssigt.
  Har du lyst til at at dele, hvordan forskellighed kan blive en udfordring hos jer, vil jeg være taknemmelig for dit input.
  PS: Den 11. december laver jeg en LIVE herinde omkring forskellighed. Hvordan I håndterer at I er forskellige og hvordan I kan se forskellen på jer to som en fordel, fremfor en ulempe.

  Katrine replied 6 months, 4 weeks ago 1 Member · 0 Replies
 • 0 Replies

Sorry, there were no replies found.

Log in to reply.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.