Love Circle Community

Find svar her:

 • Posted by Katrine on 30. oktober 2023 at 17:45

  Næste udviklingsforløb for kvinder Alene i parterapi starter den 16. januar 2024. Du kan læse meget mere om forløbet og melde dig til på axholm.dk. Der er kun otte pladser.

  • This discussion was modified 5 months, 3 weeks ago by  Katrine.
  Katrine replied 5 months, 3 weeks ago 1 Member · 2 Replies
 • 2 Replies
 • Katrine

  Moderator
  30. oktober 2023 at 17:47

  Godaften i stuen til alle. Jeg sidder og skriver på en artikel til Alt for damerne. Det gør jeg en gang om måneden og denne gang handler det om at hjælpe en klient til at komme bedre i kontakt med det feminine i sig selv, fordi hun i sin hverdag mest er i det handlekraftige “gøren” og glemmer at være i sin “væren”. Det betyder at hun føler sig drænet, tømt, aseksuel og som en robot. Er det simpelthen for spirituella for jer med sådan et emne eller bliver I nysgerrige, når jeg skriver sådan? Tak for at give mig feedback. God aften.

  • Katrine

   Moderator
   30. oktober 2023 at 17:48

   Fra “nobodyisperfect: Hej Katrine, jeg synes det lyder super relevant. Jeg er selv faldet i den samme gryde. Har 100% fokuseret på at kunne klare mig selv, kunne gøre alt alene og har i “kampens hede” gemt mig i en maskuline skal – og derved glemt alt om min feminine side og mine evner til at vise sårbarhed. Så jeg læser helt klart med.

   • This reply was modified 5 months, 3 weeks ago by  Katrine.

Log in to reply.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.