Det er ikke sexet at falde i søvn på sofaen (skulle nogen være i tvivl)

Jeg kan godt gå og blive lidt lun i trussen i løbet af dagen og tænke på at i aften, da skal lillefar sgu ha en tur i høet. Efter aftensmaden skal der jo ryddes op og hænges vasketøj op og børnenes tasker gøres klar til i morgen og der skal lægges tøj frem. Alt imens jeg dimser rundt og ordner, ligger min mand på sofaen. Selvom jeg af og til sukker lige vel højlydt når jeg går forbi (bare lige for at han skal bemærke, hvor meget jeg slider i det – det gør han sjældent, men jeg sukker endnu) så under jeg ham at ligge der. Jeg ved han har en hård dag på arbejdet bag sig og er mega træt, fordi han har givet sine bedste timer, på en arbejdsplads, som han er rigtig glad for. I øvrigt har vi aftalt at jeg tager mig af hjemmefronten, da jeg ikke arbejder så mange timer som han, så jeg klapper i (noget af tiden).

Når jeg en anelse groggy kommer ud fra børneværelserne efter at have lagt børnene, så er min kære mand som regel faldet i søvn på sofaen. Så er det jeg får fornemmelsen af at min lyst til alt det sjove, vi nu skulle i gang med, faldt i søvn sammen med ham. Det er i hvert fald sjældent at jeg kysser ham vågen, tager ham ved hånden og fører ham ind i soveværelset, til den helt store tur i Moulin Rouge.

Vi har rigtig meget lyst begge to, vi er vilde med hinanden og tænder på hinanden og når kl. passerer 21, så går der hr. og fru dødflæsk i den og vi vakler i seng.

Der er ingen tvivl om, at da vores børn var små og var vågne om natten, da hang vi endnu mindre i gardinerne og det kan jeg sagtens forstå. Jeg havde sådan set bare regnet med at vi ville blomstre igen, nu hvor vi får vores nattesøvn. Det er som om fantasien og tanken om sex er super lækker, men når det kommer til stykket, så er det bare besværligt. De der pirrende tanker jeg havde i løbet af dagen er bare ikke så præsente mere. Jeg oplever det af og til som en anstrengelse at skulle i gang med det, som jo er super dejligt, når først det står på. Nogen gange ligger jeg og prøver at gøre mig til halvt i søvne, så jeg kan få ham til at sparke lidt kul på maskineriet. Eller jeg springer alt for meget forspil over, for at komme til sagen, så jeg kan få min søvn. Meget fordrende for libidoen – not! Samtidig savner jeg at have lækker, eksperimenterende sex. Jeg vil gerne feteres og have indtryk af, at han slet ikke kan holde fingrene fra mig uanset, hvor træt han er – sådan er det bare ikke nødvendigvis. Heller ikke den anden vej rundt. Jeg synes vores sexliv er rigtig dejligt og skam også spændende og nytænkende, vi har det bare ikke særlig tit.

Så hvad gør man efter 12 års samliv og med hverdagen fyldt med alt mulig andet end tiden til at se hinanden dybt i øjnene? Jeg tror sgu jeg losser mig selv i røven, for der er ikke rigtig nogen andre der gør det. Det er jo ved den søde grød ikke særlig impulsivt at indføre ”bolle-dage” men når mandag bliver til tirsdag, som lynhurtigt bliver til onsdag og jeg hele tiden tænker: imorgenzzzzz, så bliver det jo ikke til en skid. Jeg erklærer hermed i aften for bolleaften. Pist væk er den uønskede hårvækst, på er det lækreste undertøj bagerst i skuffen, frem med den lumre belysning og så i gang, for stanglækker, det er han jo.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Gu er han så! Altså kender jo ikke din mand, så kommentaren var møntet på min egen. Tak for opsang og …..ahem, tak for igår aftes (som blev til noget) , det var dejligt:)))))

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.