Samtalegrupper for singler

For nogle er det et bevidst valg at leve singletilværelsen og de stortrives med den frihed, der følger med. For mange er det dog en ufrivillig tilstand, som de håber, kun er midlertidig. De fleste vil gerne have en kæreste, én at dele godt og ondt med. Måske med tiden endda skabe en familie.

De fleste sidder heldigvis ikke bare derhjemme og venter på, at prinsen skal komme ridende op på 4. sal og redde dem. De rider selv ud og leder efter en mand på dating-sites, i byen eller på jobbet. For mange lykkes det heldigvis også.

Men hvilke følelser og bevæggrunde ligger der gemt i alle disse fantastiske singler, som gang på gang løber panden mod en mur i deres forhold? Vi er ikke et øjeblik i tvivl om at de kæmper en brav kamp for at nå målet.

Det er disse singler, vi arbejder med i vores samtalegrupper. Kvinder, som er parate til at selvreflektere og forstå betydningen af, at de har et valg, et ansvar og som ønsker at arbejde med sig selv ud fra følgende temaer:

– Ved jeg helt grundlæggende, hvad det er jeg vil have og har brug for hos en mand?

– Hvilke ting falder ind under kategorien ”farven på lokumspapiret”, som jeg vælger at leve med?

– Har jeg et klart billede af, hvad der er det allervigtigste for mig – ting, som jeg ikke vil gå på kompromis med i et parforhold?

– Tænker jeg mig frem til, om han vil være en god kæreste, eller tør jeg mærke efter, om dette forhold virkelig er det rigtige for mig?

– Er jeg tit faldet for den samme type mand, som bestemt ikke var god for mig?

– Kender jeg mine egne grænser, og begrænser jeg mig selv i forhold til mænd?

– Forstår jeg værdien af at dele ud af mig og mine oplevelser med ligesindede?

For at nå dine mål og dine drømme må du først have et klart billede af, hvem du er, hvad der er vigtigt for dig. Hvad du vil ha´ og hvad du har brug for i et parforhold.

Samtalegrupperne for singler mødes hver 14. dag og du kan læse meget mere om, hvad du kan få ud af at være med i en singlegruppe på www.singlegrupper.dk

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.