Giv ham et klask i røven og elsk ham som han er

Jeg fik et fantastisk kompliment af en veninde forleden. Det vil jeg benytte lejligheden til at blære mig med her på bloggen, fordi jeg synes det er en evne, som mange kvinder ikke besidder. Men det kan læres!

Min veninde sagde at hun beundrede mig meget for min evne til at bygge min mand op, når vi var ude sammen. Med at bygge op mente hun at vise min hengivenhed, min loyalitet og min kærlighed, når vi er ude blandt andre. Hun har fuldstændig ret. Jeg er meget kærlig, komplimenterende og viser på alle måder min mand at jeg er vild med ham og nyder hans selskab. Jeg synes han er røv lækker, klog at høre på, sjov og meget meget sød. Det synes jeg han skal vide. Tit!

Men det har ikke altid været sådan. Jeg har ikke altid været i stand til at vise ham min kærlighed på den fede opbyggende måde. Jeg har været små irriteret, mega frustreret og haft det dårligt med mig selv og det er gået ud over ham. Jeg synes jeg vidste bedre både når det gjaldt indretning, babypleje og rengøring og meget andet – og det skulle han vide.

Jeg blev rigtig træt af at være sådanne en sur kost og nu hvor jeg selv er blevet hellig (og meget mere glad for mig selv og derfor også for min mand ej at forglemme) så er jeg nogen gange r*v træt af kvinder, som brokker sig over deres ægtemænd. Jeg synes nærmest det er en nationalsport at lillefar lige skal have en tur med på vejen, når damen er sammen med veninderne. Hun taler vel ikke sådan om sine veninder med sin mand?

Giv din mand et klask i røven, lav hans morgenkaffe og glæd dig over at han ikke er ligesom dig, det er netop det som gør parforholdet så spændende (og ja det gælder også når han stiller sine sko mærkelige steder, spiller Wii hele natten og sparker sokkerne ind under sengen, hvor de forvandler sig til hundehvalpe på få dage og alle de andre mærkværdige ting han foretager sig. Han trænger til et kys og husk at det giver ham lidt overskud til at være noget for dig også, så du kan ligeså godt starte med at sætte den gode standard.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.