Giv slip med yoga

Jeg er begyndt at gå til yoga. Det er ikke fitnesscenter yoga når det er værst, men rigtig god yoga med en holistisk tilgang til livet og en masse omkring indre vand og ild, planeternes tilstand på himlen og om at give slip og rumme sig selv.

Det er lige hvad jeg gør, når jeg er til yoga. Det er så ben hårdt fysisk og så udtrækkende og pladsgivende at jeg kunne tude. Hvilket jeg også ind imellem gør. Ahhh!

Det jeg tager med mig fra hver yogapraksis er altid en større grad af indre fred med mig selv. Jeg synes tit jeg løber så stærkt og alt skal ske i dag, men når jeg går fra yoga så kan jeg bedre rumme mig, som den jeg er. Jeg tror lidt mere på at jeg er helt ok, at alt er som det skal være og at det, der skal komme det kommer, når jeg er klar til det.

Ammenam det er godt for mig og min arbejdsomme sjæl og du skulle tage og prøve det.

Vil du rulle din måtte ud ved siden af min, så tjek www.yogazensation.dk

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.