Overflodsproblemer

I går var jeg til en heldags konference i netværksgruppen Protocol. Det handlede om hvordan vi bliver bedre til at præstere og at få en bedre balance mellem arbejde og privatliv og i det hele taget bliver mere tilfredse med vores liv.

Det handlede om alt lige fra søvn behov over kost, faresignaler ved stress og hvordan vores indre dialog kører.

Det slog mig at mennesker som jeg selv, der på mange måder har hvad vi skal bruge, alle muligheder for at ændre det som ikke fungerer, stadig brænder ud, går ned med stress, bliver skilt og er ulykkelige.

De som har det godt vil have endnu mere af det gode. Får jeg nu nok ud af mit liv? Er jeg HELT sikker på jeg har det job, jeg gerne vil have? Er mit parforhold lækkert og intimt eller skal vi arbejde mere for det?

Jeg tænker på om vi mon nogensinde bliver tilfredse og læner os tilbage og siger ahhh! Nu er mit liv sgu lige i vinkel og jeg kunne ikke ønske mig noget anderledes.

Jeg glæder mig til at jeg kan det på alle områder af mit liv.

God weekend

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.