Yoga – og alt det vi ikke ved er inden i os

Jeg har været til yoga – igen. Det er der ikke noget usædvanligt i, for jeg vil helst afsted to gange om ugen. Det er så godt for mig og en fed måde at få kroppen endnu mere med og så er det en super kombi til mit løb.

I går var der mere hul igennem til mig en ellers. Vi skulle stå på hovedet på en ny måde og det betød at jeg skulle læne mig seriøst meget fremover og have tillid til at mine spaghetti arme kunne bære vægten af resten af min krop. Jeg kan godt lide at stå på hovedet, det vender det hele lidt rundt og det er ganske sundt for mig engang imellem. Men det her provokerede en helt grundlæggende angst i mig og jeg begyndte at hulke græde. Fuck hvor var jeg bange, på den stille måde og ligesom et lille barn. Uff siger jeg bare og samtidig ahhh, for det er så godt for mig.

Jeg er så taknemmelig for min tilgængelighed. Der er åbent ind til mig mig og mine følelser og fordi jeg turde mærke hvor bange jeg var, så kunne jeg berolige mig og som voksen fortælle “mit lille barn indeni” at jeg nok skulle passe på mig. Ved godt det lyder lidt syret, men det er ikke følelserne vi har, der giver besværet, det er alt det vi anstrenger os for IKKE at mærke de føleser, som laver al balladen.

Når først jeg gav plads til at mærke hvordan jeg havde det, uanset om det var vrede, angst, glæde, seksualitet, sorg eller hvad der nu måtte komme, så forsvandt det lige så stille igen, fordi jeg jo godt vidst jeg ikke skulle dø, fordi jeg stod på hovedet (selvom det i nogle sekunder føltes sådan).

Jeg ELKSER at jeg har så rigt et indre liv. At jeg hele tiden kan mærke små følelses nuancer og forskelle og fordi jeg kender mig selv så godt. Følelserne kan være nye og uudforskede, men jeg prøver aldrig at skubbe dem væk, selvom de kan være mega irriterende og jeg ville ønske de ikke var der. Jeg ved at jeg må give plads til mig og den jeg er. Også selvom jeg er bange som et lille barn.

Derfor har jeg oplevelsen af et ekstremt nærvær i mit liv. Jeg holder af mit eget selskab når jeg sidder derhjemme hele dagen og skriver. Jeg ved at jeg kan være tilstede med et andet menneske, når jeg sidder sammen med mine klienter og det er det bedste jeg kan tilbyde, både mig selv, mit parforhold, mine børn og andre jeg holder af og ikke mindst mine klienter.

Så fik I lige lidt fra mit fluffy filosofiske hjørne i dag, for her er jeg. Er du også nysgerrig på dig, så læs meget mere om hvor jeg får min inspiration og sunde krop fra hér

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.