Hvad fortæller du dig selv om dig?

· At du fx aldrig bliver nogen god løber, for du er jo som en elefant i trav!

· At det der med at stå foran en større forsamling og sige noget, det har du aldrig været god til!

· At parforhold det kan du ikke finde ud af, så det lykkes nok aldrig!

· At du er alt for vægelsindet, så dine børn bliver sikkert grænseløse!

· At hvis du har succes, så kan andre ikke lide dig

· At du er enormt genert, så du bryder dig ikke om receptioner og den slags!

Du har sikket dine egne negative mantraer, så udfyld selv resten.

Det interessante er at vi har et billede af os selv og så tror vi at det er virkeligheden. Jeg har et (måske ligegyldigt, men dog meget beskrivende) billede af, at jeg ikke er særlig smidig. Den vakse læser har bemærket at jeg er blevet helt vil med yoga og når jeg så ligger der og ligner een, der laver nogle helt andre øvelser end de andre langt mere smidige damer, så tænker jeg: “Ja der kan du bare se, jeg er jo ikke smidig”. Jeg kommer så nogle gange ved et “tilfælde” til at strække mere ud end jeg tror jeg kan og HOVSA, så så man lige mig og så er det jo tid til at justere mit selvbillede.

Hvis du vil rykke dig og udvikle dig så må du ud af din comfort zone og prøve kræfter med det ukendte inde i dig. Du skal være villig til at eksperientere og se dit selvbillede i spejlet og smide det ud, som ikke længere er dig. Også selvom det er dejlig trygt og velkendt. Selvudvikling har det jo med at forbedre ikke forværre.

Øvelse:

Hvad er din største fordom om dig? Er det rigtig at du er sådan, er du stadig sådan eller holder du ubevidst fast i et gammelt billede af hvem du er, men som slet ikke passer mere?

Hvem vil du gerne være istedet for og hvad skal der til, for at du kan blive det?

Måske skal du bare opdage at du rent faktisk er både klog og smuk og sjov og sej og cool og smidig, for rent faktisk at kunne leve det!

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.