Liderlig i sommervarmen

Jeg ved ikke om der nogenside er lavet en undersøgelse om, hvorvidt de dyrker mere sex i de varme lande, end vi gør her under køligere himmelstrøg. Det er der sikkert! Jeg tror de gør og jeg kan godt forstå dem. Der er ihvertfald ikke nogen tvivl om at min libido stiger betydeligt med varmen, fugtigheden og al den nøgenhed.

Vinter er hyggelig på brændeovn-stegte æbler-uldne sokker måden, men sommeren derimod er kølig hvidvin, brune bryster og solens livgivende varme og lys og det passerer ikke ubemærket forbi mig.

Det er vel heller ikke tilfældigt at kæresteweekender ofte bliver afholdt i forårets Paris, romantiske Firenze eller eksotiske St. Barth. Vi vil derhen hvor der er varmt og lækkert og det er der bare ikke på Nærum Camping…

Så det kan godt være det regner i dag, men nyd nu de lyse nætter, den liflige hvidvin, fyr op under hinanden, for vi kan lige så godt benytte os af at naturen hjælper os lidt med sine skiftende årstider. Husk: det er dejligt at bade nøgen også når det regner…

Hvis vi nu blev lidt bedre til også at benytte os at vinterens kulde og kravle tættere på hinanden i sofaen, ikke bare på “hvordan er din dag gået”- måden men også med et sexet glimt i øjet, så var der ikke 8 månder af året, hvor vi bare synes det er surt.

Måske skal vi elske i skæret fra brændeovnen (bjørneskindstæppet kan I tænke jer til) eller soveværelset skal omdannes til 1000 og een nats eventyr med røgelsespinde og massageolie. Måske er æbleskiver den mest sexede spise du kender. What do I know!

En quickie på køkkenbordet er heller ikke af vejen uanset årstid…

God sex – kærligst Katrine

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.