Livet er tung i røven af og til – kys det alligevel!

Jeg har været ude og løbe i dag. Eller rettere, jeg har slæbt mig selv rundt på de godt 7 km. min løberute var. Det har været en vinter med masser af dejlig yoga og alt for få løbeture. Resultatet udebliver ikke: jeg er langsom. Så kan jeg godt nogen gange tænke: få nu den runde røv op i tempo (det er så især når jeg bliver overhalet af en eller anden ambitiøs marathonløber eller når der passerer biler forbi og jeg får en mægtig trang til at opbygge et eller andet image om at være sporty). Jeg går også ind imellem på de løbeture, tit faktisk, når jeg sådan synes det er lidt hårdt for mig og jeg trænger til en pause. Måske forbrænder jeg ikke mere end 50 kalorier på de ture. Hvem ved, jeg tæller ikke.

Til gengæld elsker jeg mine løbeture. Jeg elsker at være i naturen, at høre fuglene og få forårssol i ansigtet. Jeg elsker tyngden i mine ben de dage, hvor jeg har være afsted. Jeg ved at uanset, hvor meget eller lidt jeg forbrænder og hvor spændstig jeg enten bliver eller netop ikke bliver, fordi jeg er for lad, så har jeg godt af at komme afsted. Jeg får altid gode ideer til blogindlæg som eksempelvis i dag og det giver lige mit humør et kærligt kys, som gerne varer resten af dagen.

Som den parterapeut jeg er i hjertet, så kan jeg ikke lade være med at lave en henvisning til dit parforhold. For selvom Rasmus fra Husum, som du har giftet dig med ikke ligner Michael Persbrandt og tager dig med ud og køre nøgen på motorcykel i måneskin, så er han til gengæld skidegod til at tage børnene med i svømmeren lørdag formiddag, så du kan få lidt fred. Han kan rumme dig og holder af dig, selvom du ikke ligner Penelope Cruz (heller ikke på en god dag).

Derfor: nyd det du har og er også selvom livet nogen gange viser sig som en tung røv på løbeturen eller lidt for meget leverpostej og små-skænderier. Gør det du gør bedst og vær taknemmelig for at din mand gør det samme. I skal nok klare det – sammen!

Vil du blive endnu bedre til det? Meld dig til min workshop Genfind Kærligheden.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.