Kærligheden i at stryge sin mands skjorter

Det er ved den den søde grød ikke hver dag jeg gør det, stryger min mands skjorter. Men når jeg gør det, gør jeg det af lyst og fordi jeg ved, hvor stor en fornøjelse det er der for ham, at tage en skjorte på, som jeg har strøget, i kærlighed min til ham. At jeg så også har den udsøgte fornøjelse at jeg kan dufte ham, når jeg står der og stryger, det er bare en lækker lille sidegevinst, som jeg også nyder.

Jeg holder af at købe god rødvin til ham, som jeg ikke selv drikker, men som jeg ved han sætter stor pris på. Jeg krydrer maden godt og laver ofte lam, fordi det ved jeg at han elsker. Når han er træt eller udkørt efter en hård arbejdsdag, så giver jeg ham en gang massage, for ikke bare med ord at fortælle ham, hvor meget jeg værdsætter hans indsats i familien.

Da jeg var yngre havde jeg mægtig travlt med alt holde på min forestilling om “ligestilling”. Han kunne fandme selv vaske sine sure underbukser og jeg rørte ikke støvsugeren, når det var hans rengøringsuge (for det var selvfølgelig delt op, jeg skulle i hvert fald ikke lave mere end ham). Jeg havde så rigid en forestilling om, at jeg skulle holde på mit og bestemt ikke give noget ved dørene og det betød selvfølgelig at jeg heller ikke selv fik mere end det forventede.

I dag nyder jeg de mere husmoderlige dyder. For mig er det (det meste af tiden) en fornøjelse at lave mad til min familie, bage, vaske tøj og tage mig af de traditionelt “kvindelige” opgaver i hjemmet. Jeg elsker at gøre det for min familie, fordi jeg kan og fordi det er mit bidrag til at vores familie hænger sammen og fungerer på en god måde. Jeg nyder til gengæld også at han bygger huset om, lægger fliser og samler IKEA køkken. Han bygger reden, så vi har det godt og jeg nusser med det indvendige på helt traditionel vis.

Det kan være rødstrømperne river sig i håret af ærgelse, men for mig ligger der en kæmpe frihed i at jeg selv har valgt det her liv. Der er ingen der forventer at jeg gør det (jeg er sikker på han gerne vil bytte hvis jeg skulle få lyst til at sætte vinduer i og så kunne han lave mad). Jeg har muligheden, evnen og har selv valgt at tage ansvaret for at løse de opgaver i familien og bonus er at jeg føler mig både værdigfuld og mega sexet mens jeg gør det. Jeg føler mig elsket, når min mand tager sig af sin del og jeg ved at han gør det af kærlighed og for at passe på os, så vi har det godt.

Er der gået for meget milimeter demokrati i den hjemme hos dig og er du mere optaget af, hvad din man ikke gør end af, hvad han rent faktisk gør?

Vil du også være bedre til at nyde din plads i familien og værdsætte det du har? Meld dig til min en-dags workshop “Elsk dit Parforhold” søndag den 3. december kl 10-16 i Hørsholm. Læs mere og tilmeld dig hér

Kunne det være fedt at få et boost til jere kærligheds liv sammen. SÅ meld jer til min skønne Kærlighedsweekend med langtidseffekt. Det sker på Helenekilde Badehotel lør og søn dag 5. og 6. november.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.