Er jeres sprog sexet?

En af de største udfordringer i ellers gode og solide parforhold er at undgå at falde i venskabs-fælden. I er rigtig gode til at få en hverdag til at hænge sammen, I er fælles om projekt børn og familie og gode til at få talt om problemerne, når de opstår. Det er rigtig dejligt at være i et parforhold, hvor tingene kører, hvor I har en høj grad af kærlighed og tryghed og ved hvor I har hinanden.

Modsat kan det være svært at holde dampen oppe og erotikken i live, når I har kendt hinanden i mange år. Sex bliver mere hyggeligt end saftigt. I taler kæle-sprog og har udtryk som at guffe diller, skal vi ikke hygge os i aften eller det er da vist snart tid til voksen-tid. Måske har I kæle udtryk som Lille-Thomas, fjabben eller Fars pølse og det er sjovt og hyggeligt, men ikke særlig erotisk.

Er I bedre til at knibe hinanden lidt i nummi, til at kramme eller trutmunds kysse end til at snave hinanden i gulvet, gnide jer sensuelt op og ned at hinanden, når der kommer en fed sang i radioen? Så er det tid til at invitere erotikken ind i jeres forhold igen. I må se jer ud over blufærdigheden, angsten for at blive afvist og at I kender hver millimeter på hinandens krop og prøve at se hinanden med nye og friske øjne. Flirt, lir og kæl på den sexede måde og få fyret op under jeres seksualitet igen. Send hinanden lovende og lumre sms´er i løbet af dagen. Indret soveværelset som et fransk boudoir stil og forfør hinanden med en energi, som var det første gang.

En ting er sikkert, det kommer ikke af sig selv og udtryk som: Går du ikke lige op og gør dig klar eller Skal vi ikke have sex i aften er bare ikke sexede. I skal gamble lidt mere og satse på at I rammer plet hos hinanden, ved at få mere passion og erotik ind i jeres sprog. Om ikke hver gang, så i hvert fald ofte. Når I rører ved hinanden så gør det med lidenskab mere end med venskabelighed. Et kram kan hurtigt blev mega sexy, hvis du presser dig ind imod ham eller gnider dig lidt frem og tilbage. Et kys går lige i skyderen, hvis du stikker tungen ind i munden på hende og en fjerlet berøring over hendes røv vækker meget mere end et trucker-klask eller en knib.

Og så lige engang mere for en god ordens skyld: Hvis ikke I har lyst, hvis du bliver mere irriteret end vækket, hvis han afviser dig gang på gang, så er der noget andet på spil og så skal I selv sagt starte et andet sted.

Rigtig sexet weekend til dig og jer.

Kærligst Katrine

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.