Tag ansvar for dig selv og bliv fri

Til formiddag er jeg blevet interviewet til et telesummit, som du kan læse meget mere om og tilmelde dig til hér. Det er GRATIS.

Mit indlæg kommer på den 10. april og både før og efter den dato er der mange spændende mennesker, som deler ud af deres kloge tanker og holdninger. Vil du finde eller udvikle din kærlighed i 2012 så er det bare med at melde dig til. Det kan kun gå godt.

Som sagt handler mit indlæg om at tage ansvar for sig selv. Nu er der en hel del kvinder, som synes de har rigeligt med ansvar i det daglige. På jobbet, med børn, husholdning, veninder, familie, fødselsdage og meget mere. Så hvad skal det til for, med endnu mere ansvar? De samme kvinder er nemlig rigtig gode til at tage ansvar for andre og for rammerne i deres liv, men hvor gode er de til at tage ansvar for sig selv?

Når jeg her mener ansvar, handler det om at tage sig selv og sine behov og grænser alvorligt. Jeg mener også det betyder at man er villig til at kigge sig selv i øjnene og tage ansvar, for det man bringer ind i forholdet. Altså tage ansvar for sine fejl, mangler og begrænsninger.

Først når man bliver i stand til at tage ansvar for sig selv kan man skabe sig det parforhold og det liv man ønsker sig.

Hør mit og flere andre spændende menneskers indlæg til Slip Kærligheden Løs 2012 hér.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.