Når facaden krakelerer – om at slippe paraderne og være sårbar!

Det sværeste tidspunkt for mine klienter er, når de smider facaden og skal holde ud at være sårbare med hinanden. Det virker så meget lettere at slås og være vred og kæmpe for sin ret, end at sidde der og mærke al sin afhængighed og sårbarhed. Det er en til tider tung indsigt at opdage, hvor meget magt over egen lykke og glæde, man har lagt over til sin partner.

Men det er det hele værd og når han opdager at han ikke hele tiden behøver at forsvare sig, fordi han føler sig kritiseret, at han ikke altid bliver angrebet, når hun åbner munden. Så kan han sidde der sammen med hende og mærke den kærlighed hun rent faktisk nærer til ham. Det er en kæmpe lettelse.

Så kan hun opdage at han gør sig umage, hele tiden og at hans virkelighed bare ser anderledes ud end hendes. Så kan hun mærke hvor meget kærlighed han nærer til hende, men at han har bare har en anden måde at vise hende det på.

Det kan virke så frygteligt skræmmende at vise sig i al sin sårbarhed, men det er lige dér at den nærhed og intimitet, de så længe har savnet kan opstå. Det er der kærligheden bliver næret og får nyt liv. Det er der de opdager at der ikke er nogen steder i hele verden, de hellere ville være, end lige der ved siden af hinanden.

Og jeg kniber en lille tåre sammen med dem, fordi det er så smukt når kærligheden får frit løb.

Vil du også have mere kærlighed i dit liv? Deltag i min workshop Genfind Kærligheden. Vi starter op 26. april.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.