Hvis job er vigtigst?

 I har sikkert talt om, hvordan jeres hverdag skal køre hjemme hos jer. Hvem henter hvornår og hvem gør hvad. Alligevel er det svært at komme uden om frustrationerne, når lille Thorvald igen er blevet syg i børnehaven og hvem skal så aflyse eftermiddagens møder og hente. Alligevel er der mange par, som har uendelig mange frustrationer omkring, hvis job er vigtigst og hvem skal prioritere familien, når begge gerne vil give den gas på arbejdet også.

Der er et par ting, som er vigtige at holde øje med her

· I skal på forhånd have aftalt nogen spilleregler, så I er forberedt på situationer som denne. Reglerne skal kunne bøjes, så I ikke begynder at fluekneppe.

· Husk at det tæller lige meget i familie regnestykket at passe børn, købe ind og lave mad, som det gør at tjene penge. Og omvendt. I bedrager begge på bedste vis, det skal I have tillid til.

· Sørg for at holde frustrationen hjemme. Det er ikke din partners skyld at Lillefisen er blevet syg. Betragt det er som en opgave, der skal løses, ikke andet. Det er i orden at brokke sig, men ikke at bebrejde.

· Lad være med at bære nag. Det er til tider benhårdt at være mor/far, kæreste, medarbejder, projektleder, husholder, kok. I har selv valgt det liv I lever og det betyder også at I kan lave det om, hvis ikke det hænger sammen. I er begge ansvarlige.

· Elsk hinanden for det I gør. Læg mærke til de ting, som BLIVER gjort og ikke så meget dem, som ikke bliver gjort. Husk din taknemmelighed.

God fornøjelse med både kærligheden og karrieren. Vil du have inspiration og mere viden om, hvordan du gør dit liv og dit parforhold endnu bedre? Deltag i min workshop Genfind Kærligheden. Vi starter 26. april Tilmeld dig hér.

4 Comments

Post A Comment

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.