Sådan bliver du mere rummelig i dit parforhold!

Mange koner er efter deres mænd, de brokker sig og kritiserer og aldrig er tilfredse med noget. Mange mænd lukker af og trækker sig og siger hverken til eller fra. Det kan vi kun holde til et vis rum tid. Så bliver vi bitre, frustrerede og kærligheden lider overlast. Vi glider fra hinanden eller forelsker os i en anden. For vi er nødt til at overleve. Følelsesmæssigt.

Det handler om at vi ikke får sagt det, som skal siges. Det handler om at vi ikke får vores behov dækket og sat vores grænser. Vi gør os afhængige af at vores partner skal være på en helt bestemt måde (som ikke er hans eller hendes egen), for at vi kan blive lykkelige eller bare tilfredse. Sådan bliver det bare aldrig.

Du og du alene er ansvarlig for hvordan du har det. Når du opdager det og begynder at tage ansvar for dit liv og for dit bidrag i dit parforhold, så vil overskuddet komme væltende. Der ligger så meget magt og frihed i at tage hånd om dit liv. Du sætter dig selv og din partner fri og derfra kan I se hinanden som dem I er med masser af rummelighed og kærligheden kan for alvor blomstre.

Er det lidt svært? Lær hvordan hos mig. Læs mere hér.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.