Forskellen mellem mænd og kvinder, dig og mig.

Nu er det ikke mange dage siden jeg her på bloggen brokkede mig over generaliseringer mellem mænd og kvinder. Nu er det min tur. Jeg håber du kan høre omsorgen i mine tolkninger.

5 minutter. For den ene: 5 minutter. For den anden: om lidt tid og det kan sagtens blive til en halv time.

”Vi har aldrig sex” – For kvinden betyder det ”aldrig”, for manden at tre gange om ugen ikke er nok

”Skal vi hygge os?” Hvad vil det egentlig sige? Er det med hver sin pc i hver sin ende af sofaen? Er det at ligge i ske, gå en tur, at knalde eller snakke?

”Jeg kommer tidligt hjem” kvinden mener kl. 15, så hun kan hygge med ungerne. Manden mener kl. 18, så han kan spise sammen med familien.

”Det er lige meget nu, jeg er ikke sur!” – Manden er så rent faktisk ikke længere sur, men har lagt det bag sig. Kvinden koger inden i og bliver endnu mere sur, hvis ikke manden læser mellem linierne og insisterer på, at få ryddet det af vejen.

”Jeg har støvsuget!” For kvinden betyder det hele huset, for manden i stuen, men ikke under sofaen.

”Jeg har hovedpine” For manden: invaliderende hovedpine og må ligge for lukket dør i et mørkt og køligt rum. For kvinden: jeg har ikke lyst til sex.

”Hvad tænker du på?” For kvinden: Jeg har lyst til at snakke med dig, fortæl mig, hvad der sker inden i dig? For manden: Jeg er bange for at jeg har gjort noget forkert så jeg vil gerne være forberedt.

Fill ind the blank…

Held og lykke med kærligheden.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.