Hvordan får jeg sagt “Jeg elsker dig”?

Kære Katrine,

Jeg har et spørgsmål til bloggen, som jeg håber du vil besvare, da jeg ikke ved hvordan får jeg sagt jeg elsker dig til min kæreste.

Vi har været sammen 3½år, jeg sagde det første gang efter et ½år og hans respons var hvorfor?! Så har jeg ikke haft modet til at sige det siden – og han føler heller ikke at han endnu er nået der til, han holder af mig, men er ikke klar til at sige jeg elsker dig tilbage til mig – det er nok også derfor jeg er så tilbageholdende med at sige det højt til ham, selvom jeg har sagt det mange gange inden i mig selv til ham. Er det for tidligt, sætter jeg ham i en situation, hvor han skal sige det samme til mig, kan han føle sig presset?

Jeg håber du kan hjælpe mig.

Venlig hilsen Pia

Kære Pia,

Min første tanke er: Hvad holder dig tilbage? Hvad er det værste der kan ske? Når han spørger hvorfor, så svarer du det du føler inden i, når du er sammen med ham. Kærlighed er svær at beskrive, men du ved at du elsker ham, når han brygger kaffe om morgenen i underbukser, når han tager om dig mens du steger frikadeller, når han gider hente dig og din cykel hos en veninde, fordi det regner eller noget helt fjerde. SIG DET!

Uh, jeg synes det lyder som om du/I holder meget tilbage og jeg ville ønske I turde give los og give den gas, for det er lige dér at kærligheden kan blomstre.

Problemet er at hvis ikke du viser hvem du er inden i, så er du så svært at elske, for hvad er der så at holde af? Det er altid en satsning at stikke næsen frem i verden og vise, hvem du er og hvad du føler, men hvis du ikke gør det, så vinder du heller ikke noget. Lad os sige han føler dig presset eller ikke selv kan sige det samme om dig. Er han så værdig til din kærlighed?

Held og lykke med det.

Kærligst Katrine


Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Kære dig. Tak for din besked. Jeg kan godt forstå du er bekymret for at blive afvist. Det er aldrig rart. På den anden side, hvis ham du godt kan lide har det på samme måde som dig, så får du (og han) det aldrig af vide. Og det vil være ærgerligt. Det er sådan her i verden, at når ikke vi tør satse og række hånden ud og fortælle hvordan vi har det, så er chancen for at vi får det vi ønsker os meget lille. Derfor: vær modig og tag chancen. Fortæl ham hvordan du har det. Hvis ikke han kan tage det eller hvis ikke han har det på samme måde, så ved du det. Fremfor at gå og være hemmeligt forelsket. Held og lykke med det. Katrine

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.