Hand to mouth i kærlighed!

Jeg intet mindre end elsker George Michaels musik og her får du et af de rigtig skønne af hans numre.

George Michael \”Hand to Mouth\”

Men det skal faktisk slet ikke handle om  musik det her, så inden du tror der er gået fuldstændig juleferie i den for mig, så er der selvfølgelig et slet skjult budskab fra mig til dig.

Den gode George synger om at leve sit liv i fattigdom, fra hånden til munden. Det betyder at man lever fra dag til dag og ikke ved, hvor pengene skal komme fra i morgen. Man er dybt afhængig af, hvad man får fra andre. Jobs, almisser, penge.

Der er desværre rigtig mange mennesker, som lever på den måde følelsesmæssigt. De er hver dag afhængige af at andre skal give dem, det de har brug for. De skal elskes, drages omsorg for, trøstes, tages af, respekteres, holdes om og andre skal gætte hvad de har brug for. De ved det måske ikke engang selv, så de har brug for at andre “opdager” dem, for at de kan blive tilfredse. Jeg taler her om helt almindelige voksne mennesker, som lever i et parforhold, måske har børn, har job og terminer og på alle måder ligner nogen, som kan klare sig selv. Det kan de også. Bare ikke følelsesmæssigt. Der er de fuldstændig i deres partners vold. De har brug for at deres partner opfører sig på en bestemt måde, for at de kan være glade/tilfredse/lykkelige.

Det er en meget sårbar situation at sætte sig selv i. Magten over eget liv er lagt ud i verden og andre kan mere eller mindre bevidst bestemme over, hvordan man har det. Uanset om andre har lyst til det eller ej, så er det det de kommer til. Fordi du lader dem.

Hvis du ofte er frustreret over, hvordan din partner opfører sig. Hvis dit udgangspunkt ofte er, at andre gør noget, for at gøre dig ondt. Hvis du synes andre er tankeløse eller uempatiske. Hvis du har følelsen af ikke at blive forstået. Hvis du er i tvivl om du bliver respekteret eller tit oplever ikke at blive hørt, så har du sikkert lagt magten over dit liv ud i verden og det gør dig ulykkelig.

Første skridt er selvfølgelig at opdage, hvad det er du har gang i. Andet skridt er at opdage, hvor du har lært det og hvorfor det var vigtigt at gøre sådan en gang. Tredje skridt er at erkende, at det er kun er dig, som kan ændre det gamle mønster, som ikke længere er hensigtsmæssigt for dig. Du må lære at elske dig, for at andre kan gøre det samme.

Held og lykke med kærligheden til dig selv.

Kærligst Katrine

Ps. Vil du gerne lære hvordan? Så læs mere om min workshop Detox din Kærlighed. 12. og 13. januar 2013.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.