Jeg vil have det som var!

Jeg kan længtes efter at være 20 år igen og have friheden og hele livet foran mig. Jeg kan tænke tilbage på da mine børn var små og vi var en nybagt familie, som var sammen hele tiden. Jeg kan ønske mig at være nyforelsket eller glad som jeg var i går, men ikke er i dag. Med andre ord: jeg vil have det som var og det kan jeg ikke få.

Følelser kommer og går og vi kan ikke styre dem eller fastholde dem. Vi kan ikke få følelser som var engang tilbage, vi kan kun få det, som er lige nu. Udfordringen er at vi ofte har fokus på det, vi ikke vil have og det er jo som bekendt sådan at

Det du har fokus på det vokser

Det betyder at når du lader dig fylde af din taknemmelighed over dig selv og dit liv, så vil det være taknemmeligheden, som er den gennemgående følelse hos dig. Hvis du har fokus på alle de ting du ønsker dig, men som din mand ikke opfylder, som vil det være hullerne i osten, som fylder billedet af dit ægteskab. Hvis du synes dine børn er umulige, så kan vi være vis på, at det bliver de. Din måde at betragte dit liv på, bliver altså selvopfyldende.

Hvis du vil ændre din måde at betragte dig selv og dit liv på, handler det om at se på det som fungerer. Du bliver nødt til at acceptere at livet ikke er en dans på roser og der er dage, hvor du synes det hele er noget møg. Du kan ikke få det søde, hvis ikke også du er villig til at være i det sure.

Når du vil ændre noget duer det ikke at sætte barren så højt, at du forventer at gå fra ulykkelig til jubelbegejstret i eet step. At sætte dig et mål er første skridt til at nå derhen. Men det kræver at du tager små skridt ad gangen. Rom blev ikke bygget på een dag, som man siger.

Der er altid en balancegang i at tage dine problemer alvorligt, men ikke søbe rundt i dem. Kun DU kan ændre det, som ikke fungerer.

Held og lykke med det og se lige denne fine video af Christian Pankhurst til inspiration.

Feelings are like water – Christian Pankhurst

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.