Brevkasse: Han er en klovn

Kære Katrine,

Tak for remindereren i dit seneste nyhedsbrev. At vi selv er ansvarlige for vores egen lykke. Jeg overlever til tider i mit eget parforhold, ved at give mig selv lov til at tænke og sige han er en klovn. Ellers får jeg pip, når jeg for hundrede syttende gang beder ham om noget og han ikke handler. Ja tak, har prøvet at sige det uden følelser, på den konkrete måde, skrive det ned, minde ham om det på den søde måde, sige det vil gøre mig glad, syntes du er så sexet når du…. Det betyder virkelig noget osv. Hvis ikke jeg tænker, at han bare er en klovn, kan jeg næsten ikke holde mig selv ud eller tanken om, at den eneste grund ellers er jo at han ikke elsker mig. Og det gør han. Han har bare meget svært ved at udtrykke det. Da han ikke bryder sig om at tage min tid og gæt en gang hvad mit kærlighedssprog er! Tid til hinanden. Hi hi funny but not funny at all! Men det er vist en anden historie.

Tak for din ærlighed. Jeg nyder at få nyhedsbreve fra dig…

Mange hilsner

Anna

Kære Anna,

Tak for din mail. Det glæder mig rigtig meget, at mine nyhedsbreve er brugbare for dig og dejligt du lige gider bruge tid på at skrive det til mig.

Og ja for helvede det er nogen gange en hjælp at kunne række tunge af ham bag hans ryg eller tænke: SPASSERNAR. Det gør jeg også ind i mellem. For at få luft. For du har ret i at det ikke er altid vi bliver hørt i vores bønner. Heller ikke gang nr. 294.846.353. Så er det vi hver især må beslutte os for, om vi kan leve med det. Ellers må vi jo gå og det kan jeg høre du ikke vil. Godt for dig. Og jer. Han må sikkert også leve med et par udfordringer hos dig. Mon ikke?

Hvad angår kærlighedssprogene, så kan andre læsere tjekke deres eget kærlighedssprog HER.

Alt det bedste til dig og hey, vi ses i nyhedsbrevet.

Mange hilsner og held og lykke med det.

Katrine

Læs også: Mor ved bedst – eller gør hun? 

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.