Facebook LIVE

Hver torsdag går er jeg på Facebook LIVE kl 20. Du kan komme direkte dertil HER.

Hver gang er et lille foredrag på 15-20 minutter om et nyt emne. Èt er sikkert: det handler om parforhold og kærlighed og meget af det, jeg også skriver om i bloggen HER.

· Jeg har blandt andet fortalt om hvorfor jeg ikke tror på at forelskelse har noget med kærlighed at gøre. Du kan se det HER.

· Det har også handlet om At være påvirkelig overfor sin partners humør og stemning. Det er det rene gift og du kan se mini-foredraget HER.

· Jeg har også stillet spørgsmålet Gør din partner dig lykkelig? Og svaret på hvorfor det ikke er din partners ansvar, hvordan du har det. Det kan du se HER.

· Jeg har talt om Tager du det din kone kone siger personligt? Det kan du se HER.

· Er din mand i krise? har også været et emne og det kan du se HER.

· Jeg har fortalt om at Dine følelser er dine og dem kan ingen gøre noget. Hvordan du har det, er dit ansvar. Se det HER.

· Er du den stærke kvinde og er du sammen med en usynlig mand, så bliv klogere HER.

· Her handler det om hvordan I bevarer passionen i forholdet?

Har du et emne, som du kunne tænke dig jeg tager op, så skriv endelig til mig HER.

Ellers er du velkommen til at surfe lidt rundt blandt mine over 700 blogindlæg og på mine sider med de workshops, foredrag og terapier jeg laver. Det kan du gøre HER og der er garanteret noget du kan genkende fra dit eget liv.

Skriv dig op til mit nyhedsbrev (lige oppe over her) og få hver uge mine tanker og reflektioner over kærlighed og parforhold med eksempler fra min praksis eller mit eget liv, lige til at genkende og blive klogere på dit eget forhold.

Kærlig hilsen Katrine

 

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.