Kan du klare mosten?

Jeg kan lige så godt sige det som det er: Det gør ondt at få det bedre. I terapien kigger vi på det som ikke fungerer og det er ikke sjovt. Men det er befriende og det virker. Så kort kan det siges.

Inden jeg går videre med det ubehagelige, så kan du sikre dig en plads på forløbet Alene i Parterapi  som starter i efteråret 2017 ved at klikke HER.

Nå men tilbage til det som gør nas…
Hvis du vil rydde op i dit liv. Blive bedre til at sige til og fra. Være tydeligere i din kommunikation. Have mere nærvær og kærlighed. Være bedre til at give dig hen. Uanset hvilken ændring du ønsker, så kræver det, at du kigger på det, som ikke virker. Og det gør ondt. For du gør nemlig hvad du gør af en årsag. Og det er blandt andet den årsag, du har brug for at opdage og forstå for at kunne udvikle dig og blive en bedre dig.

Men selvom det gør ondt at opdage, hvordan du spænder ben for dig selv i dit liv, så kan det trods alt gøres på en behagelig måde: nemlig sammen med en håndfuld kvinder, som har det lige som dig. Jeg er en af dem, for jeg synes også det er mega nedereren (som mine teenage-børn, ville sige), når jeg opdager at jeg gør mig selv til offer. At jeg gør min tilværelse mere besværlig for mig selv end det er nødvendigt. Når jeg opdager, at jeg ikke fik sagt ordenligt fra eller passet på mig selv i en situation.

Så du skal være velkommen i gruppen. Hvis du kan klare mosten. Hvis du er klar til at kigge på dig selv. Og din opvækst. Og dine forældre. Og dele det du opdager i en lille tryg gruppe.

Det her får du:

· Du vil garanteret bedre forstå hvorfor du er den du er.

· Du vil komme til at holde mere af dig, med alt hvad du er. Åh jo, den er god nok!

· Du vil få lyst til at gøre noget nyt og bedre, til glæde for dig og for dem du holder af.

Jeg ved godt det lyder som en floskel at sige at livet bliver lettere. Men ikke desto mindre er det rigtigt. Jeg har selv prøvet det. Jeg ser mine klienter gøre det. Og jeg kunne ønske for dig, at du også har lyst til det.

Det skal være mig en stor fornøjelse at hjælpe dig videre i din proces.

Ses vi til Alene i Parterapi?

Kærlig hilsen Katrine

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.