Er du glad?

Sommerferien er ved at være slut for de fleste, måske også for dig?

Og hvordan er det? Er du glad? Har det været en god ferie? Trænger du til tre uger mere? Eller er det nærmere en lettelse at komme tilbage på jobbet efter tre intense uger med familien?

Januar og august er mine travleste måneder. Fordi det vi ikke kan løse i hverdagen for langt de fleste heller ikke kan løses fordi vi har ferie. Det kan nogle gange endda blive forstærket.

For andre ved de godt at de skal hver til sit, men har ikke nænnet at sige det til børnene lige inden sommerferien eller også har de håbet at det ville blive bedre med en ferie. Og så rammer hverdagen som en forhammer.

Sommerferien er lidt som en lille nytårsaften. Det er tid til at gøre status og spørge dig selv: Er jeg glad?

Måske er der nogle knapper som skal skrues på, måske er det den store oprydning som skal til.

Det vigtigste er, at du ved, at det er dig som skal gøre det. Det er ikke din partner som “lige” skal laves lidt om og der findes desværre ikke nogen “rigtig voksne” man kan ringe til og få svar og quick-fixes og en garanti for at gå i den rigtige retning. Der er kun dig.

Det betyder ikke at du er alene og at du skal klare alting selv. Du har forhåbentlig familie og gode venner du kan tale med.

Hvis du stadig er i tvivl eller ikke har lyst til at bruge dit netværk eller ikke synes det er nok, så er terapi en mulighed og det kan du få HER.

Svaret på spørgsmålet “Er du glad” kender kun du. Jeg håber du holder så meget af dig selv, at du tager dig alvorligt og lytter til svaret og gør noget ved det. Det er det hele værd. Det kan jeg love dig.

Kærlig hilsen Katrine

Læs også: Har du grinet med dit barn i dag

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.