Hvilken stor fejl begår du i dit parforhold, uden at vide det?

Test dig selv her:

1) Tror du det handler om at du burde købe flere blomster til din kone?

Svar: Jeg er sikker på hun ville blive glad, hvis du købte blomster hjem lidt oftere. Men for de fleste kvinder er det ikke det vigtigste.

2) Du burde give din mand noget mere sex, for det gør ham så vil han føles sig elsket?

Svar: Tja, for nogle mænd er det at få sex det ultimative bevis på deres kvindes kærlighed, men for langt de fleste mænd skal der andet og mere til.

3). Når I har konflikter og udfordringer, så fejer I dem ind under gulvtæppet, for de går nok over?

JA, det er en af de største fejl du kan begå i dit parforhold. Problemerne forsvinder nemlig ikke af sig selv. Også selvom du har et meget stort og meget tungt gulvtæppe og det lige nu føles som den bedste idé i verden.

Det svarer til at du brækker benet og tænker: det skal løbes væk. Der er ingen grund til at få gips på. Det går over af sig selv. Jeg lader bare være med at fortælle nogen om det, så forsvinder det.

Du kan godt høre det ikke?

Heldigvis kan du tale med dine veninder om jeres udfordringer. Om det du er træt af eller kunne ønske dig var anderledes. Du kan også tale med din mand om det. Det letter som regel lidt. I hvert fald for en tid. Det løser bare ikke rigtig noget. På den lange bane.

Så hvad gør du så? Når nu du har opdaget at det ikke virker at se den anden vej. At tingene ikke ændrer sig, fordi du ikke gør noget ved dem.

Du tager skeen i den anden hånd og tager ansvar for at den knude i maven, de bange anelser, magtesløsheden og frustrationen eller hvordan det nu kommer til udtryk hos lige præcis dig.

I kan starte i parterapi. Eller du kan komme i terapi alene. For når du begynder at ændre noget, så vil din mand også gøre det.

I 2018 starter endnu en omgang Alene i parterapi , et gruppeforløb for seks kvinder, som vil udvikle deres parforhold selvom deres mand ikke vil med i parterapi. Du kan sikre dig en af de seks pladser HER.

Hvis du er single og vil undgå at begå nogle af de mest fatale fejl, næste gang du er i et forhold, så kan du booke en plads på forløbet Derfor er du stadig single HER.

Kærlig hilsen Katrine

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.