Hvornår skal vi knalde?

Mine børn er ved at så gamle, at de på hverdage er oppe om aftenen til ved ni tiden. De er til gengæld ikke for gamle til at få godnathistorie, og det synes jeg stadig er mægtig hyggeligt, så vi putter og læser og hygger os. Når vi er færdige, vil den lille gerne have, at jeg ligger hos hende, til hun er faldet i søvn, og det siger jeg jo ikke nej til. Så kan jeg trykke mine læber mod hendes bløde kind og stikke min næse i hendes hår, og så er min lykke gjort.

Når jeg så vågner af min døs en halv time senere og vakler ud fra hendes værelse, er jeg så lamme-træt at det eneste jeg kan overskue er at trille i seng. Det ville såmænd også være ganske fint, for så ville jeg være sikker på at få mine 8-9 timers nattesøvn og det skulle være så sundt og godt.

Problemet er, at jeg har et parforhold, som jeg sætter stor pris på og er taknemmelig for. Jeg er jo den første til at prædike at man skal pleje kærligheden, sørge for at nære den og dyrke den. At det er vigtigt at holde sexlivet ved lige, for at det ikke sygner hen, at det er vigtigt at tage sig tiden og jeg kunne blive ved. Men hvordan står det lige til her på matriklen? Ja jeg må jo indrømme at det ind imellem står lidt sløvt til, for dagene går og vi har travlt og er trætte. Vi har ligesom alle mulige andre forældre syv millioner andre ting, vi lige skal have ordnet, før vi kan tage os af hinanden. Vi er jo voksne mennesker, som har lært at udsætte vores behov, så vi må vente. Men på hvad? På at børnene flytter hjemmefra, så vi kan gå tidligt i seng og hygge os. Skal vi vente til vi bliver pensioneret, så vi kan knalde kl. to om eftermiddagen, hvor vi stadig har energien. Det har ligesom lidt lange udsigter ikke?

Næ fandeme nej, nu skal der andre bolle(r) på ”suppen” her i huset. Om det så bliver det hyggelige søndag-morgen knald eller den helt store hængen-i-gardinerne eller en quickie mens børnene ser tv, det er sådan set underordnet, men vi skal fandeme have noget mere sex. Basta!

Læs også: Skal du smage fars pølse i aften, skat? 

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.