Sådan bliver du bedre til kærligheden

NB_love isSelvom du og jeg ikke kender hinanden sådan rigtigt, så tror jeg fuldt og fast på, at du lever dit liv efter bedste evne. Jeg tror ikke, at du ønsker at gøre nogen ondt og jeg er ret sikker på, at du vil dem du elsker alt det bedste.

Det er måske bare ikke altid sådan, du bliver oplevet af dem, som er tættest på. Du bliver sikkert en gang i mellem misforstået for dine intentioner og det giver dig konflikter eller kulde og afstand og det er med garanti ikke det du ønsker.

Det er nemlig sådan at alle mennesker gør det de har lært. Også dig. Det betyder at det, du har oplevet i dit liv indtil nu, har formet den du er på godt og mindre godt.

For du ligner sikkert mig og de andre seks milliarder mennesker i hele verden, at du reagerer pr automatik. Du reagerer på det du tolker af en situation. Altså på det du oplever sker.

Det kan være du føler dig forkert, kritiseret, mindre værd, ikke hørt, ikke elsket, bebrejdet eller noget helt syvende.

Og du reagerer på det du oplever ikke på den andens intention. Så du bliver såret eller vred eller trækker dig eller…

Og der gavner ingen. Det giver konflikter eller afstand.

Og i sidst ende kan det slide jer op. Også selvom det er det sidste I ønsker.

Derfor er første skridt til at blive bedre til kærligheden (og hvem vil ikke gerne det – jeg vil i hvert fald gerne) er at forstå hvorfor du gør, som du gør. Simpelthen blive klogere på dig selv og sikkert også på din partner og dine børn og dine forældre og dine… men det er bare en positiv sideeffekt.

Mit fokus ligger på dig.

Derfor har jeg lavet en online workshop, som er bygget op omkring en heldags workshop, jeg lavede for et par år siden.

Du kan altså sidde hjemme i din stue eller din seng eller på dit kontor og blive klogere på hvem du er, hvad du har lært om kærligheden, om relationer, om konflikter og grænser og dermed tage det første skridt til at skabe nogle af de forandringer, som vil give dig mere af det, du ønsker dig i dit liv.

Jeg vil faktisk påstå at du vil få det bedre i dine relationer.

Workshoppen er bygget op omkring et foredrag, med spørgsmål fra deltagerne og øvelser, som du kan lave med derhjemmefra, så der er masser af dynamik undervejs og du får den værdifulde sparring, der ligger i at kunne genkende dig selv i deltagerne på workshoppen.

Nederst kan du se en snas af workshoppen og prisen for den er på kun 495 kr. Du får værdi for meget mere, hvis du spørger mig.

Skriv HER, hvis du har spørgsmål og ellers er der bare tilbage at sige go fetch.

Køb online workshoppen HER.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.