Early Bird rabat på Alene i parterapi og MAND – stå ved dig selv!

dQ01zD_t20_llarx2

Det er lidt tid siden, du har hørt fra mig og jeg håber du har det godt her på det, som forhåbentlig snart er bagsiden af covid19-krisen. Jeg er med på, at der stadig vil være corona, men jeg satser på, at det snart har fundet et leje, så verden kan finde en ny normal, hvordan den så kommer til at se ud.

Jeg håber, du og dine er kommet godt igennem og ikke har været for pressede i denne sære tid.

Jeg har heldigvis kunne starte mine forløb op igen og i øjeblikket har jeg to forløb af Alene i parterapi i gang, et enkelt forløb af MAND – stå ved dig selv! og i den kommende weekend drager jeg til Århus og afholder min weekendworkshop version af Alene i parterapi for otte kvinder. Jeg glæder mig. Der er en enkelt plads tilbage i Århus, som kan blive din HER, hvis du vil nå at være med.

Jeg elsker at lave de forløb. Det er så rørende og fint at være vidne til de modige og ansvarlige deltagere, som tager sig selv og deres parforhold (om ikke andet det næste, de skal være i) alvorligt. De gør en stor indsats for kærligheden. Vigtigst af alt kærligheden til sig selv.

Her kommer nogle citater fra de deltagere, som er i gang lige nu:

· Jeg har altid tænkt, at jeg havde en helt almindelig barndom med min far og min mor, men vi talte aldrig om hvordan vi havde det og det har betydet, at jeg ikke har lært mine følelser at kende. Niels 48 år

· Jeg vidste ikke at min fars vredesudbrud havde så stor betydning for mit forhold til vrede i dag. Det har været så styrende for mit liv, at undgå vrede at jeg har fået mine grænser overskredet gang på gang.
Anne 43 år.

· Jeg vil i fremtiden være meget mere opmærksom på ikke at give mine uhensigtsmæssige mønstre videre til mine børn.
Karina 38 år.

· Det er rørende for mig at høre de andre deltageres historier. Jeg har altid følt mig alene med mine udfordringer, men det kan jeg se nu, at det er jeg ikke.
Henrik 52 år.

Har du lyst til at være med i efteråret og blive endnu bedre til det med kærligheden? Vil du forstå dig selv bedre? Vil du vide, hvad der skal til, for at skabe nærhed og intimitet? Vil du lære at holde mere af dig, med alt hvad du er?

I forløbet arbejder du med, hvordan dit liv påvirker den du er i dag. Vi skal tale om din evne til at knytte dig til andre, at tage imod kærlighed, sætte grænser, om det er ok at udtrykke dine behov og hvad det betyder at du selv er ansvarlig for dit liv.

Det er nemlig sådan, du kommer hjem til dig selv.

I juni måned har jeg early bird rabat på både Alene i parterapi og MAND – stå ved dig selv! Du kan få en plads på et af forløbne til 4.995 kr. Fra 1. juli stiger prisen til 6.495 kr.

Skaf dig en plads med det samme HER. Du kan naturligvis betale over to gange uden det koster ekstra, skriv til mig, så finder vi ud af det.

De første pladser på begge forløb er allerede solgt og der er otte pladser i alt. Så ved du det.

Jeg vil glæde mig til at høre fra dig og endnu mere til at have dig med på forløbet i efteråret. Det bliver stærkt, rørende og transformerende.

Kærlig hilsen Katrine

PS. Bor du i udlandet eller har du ikke mulighed for at deltager i nogle af forløbne, så har jeg lavet en online workshop, som hedder Det Levende Parforhold og det kan du købe til 495 kr. HER.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.