Din barndom påvirker dit parforhold hele livet – Berlingske 10. juli 2020

Jeg bliver ofte brugt som kilde når det handler om kærlighed og parforhold i Berlingske Tidende og tak for det. Her handler det om, hvordan vores forældres evne til at knytte sig til os, da vi var børn, får altafgørende betydning for om vi evner at give os hen og give og modtage kærlighed som voksne.

Kort sagt gentager vi det vi kender også selvom det ikke er rart eller særlig sundt for os. Vi lærer om kærlighed, om vores eget værd, om grænser og om empati i vores barndom og det påvirker os langt ind i vokselivet, hvis ikke vi får taget os af det.

Artiklen er abonnenter og kan læses HER.

Berlingske Den 10. juli 2020 Berlingske 10. juli 2020

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.