Vil du med mig i TV?

 

Jeg bliver med mellemrum spurgt, om jeg vil være ekspert i et nyt tv program og det vil jeg – hvis det er et ordenligt et af slagen – som regel gerne.

Det er ikke alle ideerne fra tegnebrættet, som bliver til noget, men du kan se en række programmer, som jeg var med i for nogle år tilbage på TV3 Kærlighed i Krise. Du kan se dem HER.

Nu er jeg i gang med at finde deltagere til et nyt tv program for par, som er stoppet op midt i livet og som vil udvikle sig. Mit Facebook opslag på Katrineaxholmparterapeut lød sådan her:

Til nyt tv format søger TV produktionsselskabet STV og jeg medvirkende til følgende:
Vil du have det bedste ud af resten af dit liv?
· Har du overvejet at give jeres parforhold et 50.000 km eftersyn?
· Føler du dig nogle gange utilstrækkelig sammen med din kone?
· Savner du nærhed og sex?
· Er du i tvivl, om du lever det liv, som gør dig glad?

I en ny sober tv- serie, som tager parforholdets udfordringer alvorligt, vil vi undersøge hvordan parforholdet og kærligheden kan undgå de klassiske fælder som utroskab, familietrummerum, kedsomhed, manglende sex eller hvad livet nu byder et langt forhold.
Vi søger derfor deltagere i fast parforhold til programmet og I vil igennem projektet få brugbar og professionel vejledning til at skabe det kærlighedsliv I begge ønsker jer at leve.
Skriv eller ring uden forpligtelse, midtvej@stv.dk, 22469643

Hvis du eller I har lyst til at være med i et ordenligt program, hvis fornemmeste opgave er at hjælpe jer – til glæde også for seerne, så ring eller skriv endelig til Camilla på STV.

Jeg vil glæde mig til at hjælpe jer videre og lover at det både bliver en rigtig god oplevelse og hey, så er det gratis.

Og så til noget helt andet:

Jeg kommer til Århus den 14. og 15. november og afholder min workshop Alene i parterapi weekend og jeg glæder mig til at komme til smukke Århus og have en intens og lærerig weekend sammen med otte kvinder.
De første pladser er allerede solgt, men du kan sikre dig din plads i rundkredsen til 4.995 kr. lige HER.

· Vi skal arbejde med hvem du er i dit kærlighedforhold.
· Hvordan du er påvirket af din historie og hvad du har lært af din far og mor om kærlighed og hvad du gerne vil give videre til dine egne børn og hvad du ikke vil gentage.
· Hvordan kan du skabe dig det parforhold, du gerne vil være i?

Du behøver ikke være i forhold, for at kunne deltage. Du kan være med lige HER.

Har du ikke mulighed for at være med i Århus og nåede du heller ikke at melde dig til Alene i parterapi forløbet på Sjælland, så kan du blive klogere på dig selv gennem mit online foredrag for kun 495 kr. HER.

Tag dig selv og din kærlighed alvorligt.

Vi ses her eller der.

De bedste hilsner Katrine

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.