Tak for dig ūü•į

Jeg har lyst til at give dig en tak fordi du læser med her. Fordi du viser mig den tillid, at jeg kan bidrage til dit liv. Det er jeg afsindig taknemmelig over Рdet skal du vide.

Så tak!

Jeg er meget optaget af taknemmelighed i √łjeblikket. Jeg synes, der sker s√• meget ude i verden og her i vores eget lille sm√łrhul, som skr√¶mmer og adskiller og som belaster os, men som forh√•bentlig ogs√• f√•r os til at rykke lidt t√¶ttere sammen og s√¶tte pris p√• det vi har. Det g√łr det hos mig.

Jeg har i meget af mit voksenliv været optaget af at ville mere og hele tiden på vej til noget bedre. Være en bedre mor, en bedre kæreste, styrke min forretning og vokse som menneske.

Det er der i sig selv ikke noget galt i, bortset fra at når jeg hele tiden har mit blikket rettet mod fremtiden og noget jeg vil derude, så glemmer jeg at nyde lige her og nu.

Så jeg siger tit til min mand at jeg elsker ham og jeg husker også mig selv på at takke ham for det vi har bygget op sammen her. Vores familie, vores hus og vores liv, med alt hvad det er.

For der var engang hvor jeg havde mere √łje for hullerne i osten. Engang hvor jeg syntes, at jeg stod med det hele herhjemme og fandt det lettere at kaste mig bagl√¶ns ned i offergryden og bebrejde ham i stedet for at se p√•, hvordan jeg selv havde bidraget til at ende her.

Og sådan vil jeg ikke være mere. Jeg kan mærke, at jeg allerede er langt i ændringen af mit perspektiv på, hvad der er godt i mit liv og hvad der fungerer, fremfor det som frustrerer mig.

N√•r det er sagt, er jeg den f√łrste til at synes, du skal tage dine udfordringer alvorligt, det her er ikke noget invitation til at feje tingene ind under gulvt√¶ppet eller lege happy go lucky, n√•r du i bund og grund er frustreret. Det synes jeg i allerh√łjeste grad, at du skal tage dig af. Jeg lever ligesom af at hj√¶lpe mennesker med netop det – hver dag.

Men taknemmelighed er godt. Mere taknemmelighed er endnu bedre. Det hjælper os med at være glade for det vi har og det som fungerer for os. Det synes jeg er vigtigt i en tid som denne.

S√• m√•ske har du, efter du har l√¶st denne her mail, lyst til at kramme og kysse ham eller hende du er gift eller k√¶reste med og sige tre ting, du er glad for og taknemmelig over. Og g√łr det bare i morgen og i overmorgen igen. Ingen synes det er fedt at blive taget for givet og du vil blive mindet om det du s√¶tter pris p√•. Det er bare dejligt for begge parter.

I √łvrigt¬†kommer jeg til √Örhus den 14. og 15 november og afholder min weekendworkshop Alene i parterapi weekend.
Der er pladser endnu og det bliver intenst, r√łrende og l√¶rerigt, det garanterer jeg for. Og du vil b√•de f√• √łje p√• det, du er taknemmelig for og det, som du kunne t√¶nke dig at √¶ndre. Ses vi? Det kan vi g√łre HER.

Kærlig hilsen Katrine

Ps. har du lyst til at f√łlge mig p√• mere daglig basis, s√• lad os ses p√• Facebook p√• katrineaxholmparterapeut og p√• Insta p√• katrineaxholm. Link herunder.

No Comments

Post A Comment

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du f√•r den bedste oplevelse.