Tak for dig 🥰

Jeg har lyst til at give dig en tak fordi du læser med her. Fordi du viser mig den tillid, at jeg kan bidrage til dit liv. Det er jeg afsindig taknemmelig over – det skal du vide.

Så tak!

Jeg er meget optaget af taknemmelighed i øjeblikket. Jeg synes, der sker så meget ude i verden og her i vores eget lille smørhul, som skræmmer og adskiller og som belaster os, men som forhåbentlig også får os til at rykke lidt tættere sammen og sætte pris på det vi har. Det gør det hos mig.

Jeg har i meget af mit voksenliv været optaget af at ville mere og hele tiden på vej til noget bedre. Være en bedre mor, en bedre kæreste, styrke min forretning og vokse som menneske.

Det er der i sig selv ikke noget galt i, bortset fra at når jeg hele tiden har mit blikket rettet mod fremtiden og noget jeg vil derude, så glemmer jeg at nyde lige her og nu.

Så jeg siger tit til min mand at jeg elsker ham og jeg husker også mig selv på at takke ham for det vi har bygget op sammen her. Vores familie, vores hus og vores liv, med alt hvad det er.

For der var engang hvor jeg havde mere øje for hullerne i osten. Engang hvor jeg syntes, at jeg stod med det hele herhjemme og fandt det lettere at kaste mig baglæns ned i offergryden og bebrejde ham i stedet for at se på, hvordan jeg selv havde bidraget til at ende her.

Og sådan vil jeg ikke være mere. Jeg kan mærke, at jeg allerede er langt i ændringen af mit perspektiv på, hvad der er godt i mit liv og hvad der fungerer, fremfor det som frustrerer mig.

Når det er sagt, er jeg den første til at synes, du skal tage dine udfordringer alvorligt, det her er ikke noget invitation til at feje tingene ind under gulvtæppet eller lege happy go lucky, når du i bund og grund er frustreret. Det synes jeg i allerhøjeste grad, at du skal tage dig af. Jeg lever ligesom af at hjælpe mennesker med netop det – hver dag.

Men taknemmelighed er godt. Mere taknemmelighed er endnu bedre. Det hjælper os med at være glade for det vi har og det som fungerer for os. Det synes jeg er vigtigt i en tid som denne.

Så måske har du, efter du har læst denne her mail, lyst til at kramme og kysse ham eller hende du er gift eller kæreste med og sige tre ting, du er glad for og taknemmelig over. Og gør det bare i morgen og i overmorgen igen. Ingen synes det er fedt at blive taget for givet og du vil blive mindet om det du sætter pris på. Det er bare dejligt for begge parter.

I øvrigt kommer jeg til Århus den 14. og 15 november og afholder min weekendworkshop Alene i parterapi weekend.
Der er pladser endnu og det bliver intenst, rørende og lærerigt, det garanterer jeg for. Og du vil både få øje på det, du er taknemmelig for og det, som du kunne tænke dig at ændre. Ses vi? Det kan vi gøre HER.

Kærlig hilsen Katrine

Ps. har du lyst til at følge mig på mere daglig basis, så lad os ses på Facebook på katrineaxholmparterapeut og på Insta på katrineaxholm. Link herunder.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.