MAND – stå ved dig selv!

Sådan står du stærkere i dit selv, dit parforhold, dit faderskab og dit arbejdsliv

Næste forløb starter den 1. februar 2021 og er desværre udsolgt.

Vil du have information om næste forløb, som starter i august 2021, så skriv mig en mail HER.

Vi mødes alle fem gange fra klokken 17-20 i min praksis på Næsseslottet i Holte.

Prisen for forløbet er 6.495 kr. 

Om gruppen

I mit arbejde som parterapeut møder jeg hver dag mænd, som vil være en bedre udgave af sig selv. Som vil forstå kvinder og samtidig stå ved deres egne værdier. Mænd som vil gøre noget andet og bedre end deres egen far og samtidig give nogle af de gode ting videre, som de lærte, da de selv var børn. Jeg møder mænd som midt i livet kan se, at nogle af de metoder de har brugt til at håndtere tilværelsen, ikke længere virker. Nu er det tid til at sadle om. Men til hvad?

Derfor har jeg lavet et forløb, en sparringsgruppe for mænd. Om at være mand. Om kvinder. Om værdier. Og om at træffe de rigtige valg i livet. Måske har du været i krise eller er blevet skilt og vil ikke begå de samme fejl på din videre vej. Måske er du bare nysgerrig på dig selv og spørger Er jeg lykkelig? Og er villig til at gøre det der skal til, for at blive det!

For udviklingsforløbet er ikke for bløde mænd, som gerne vil gøre deres kvinde glad og så krydse fingre for, der falder lidt sex af som belønning. Forløbet er for mænd, som har mod nok til at se på sig selv og deres liv og tage ansvar og træffe de rette valg og gøre, hvad der skal til, for at de kan få endnu mere ud af resten af deres liv. Som den bedste udgave af sig selv.

Jeg har gjort mig en masse tanker om, hvordan jeg kunne skrue sådan en gruppe sammen, uden der går for meget urtethe, føle-føle-snak eller ”Ja, jeg har det da bedre end de andre stakler i gruppen” i den.

Det har været udfordrende, da jeg jo er kvinde. Så hvad ved jeg, om at være mand?

Jeg ved af erfaring med alle de mænd, jeg har i terapi, at jeg har masser at bidrage med. Men hvordan kan jeg lige formulere det, så du ikke løber skrigende væk? For hvad er egentlig hjælpsomt? Skal du sidde og hælde vand ud af ørene om hvor skævt du sad på potten som dreng? Skal I blive enige om at alle kvinder er nogle svigefulde, utro og dominerende kællinger? Ikke rigtig vel!

Derfor har jeg lavet et forløb, som gør dig klogere på dig, på kærligheden og på parforholdet.

81 mænd har være med i de første ni grupper. Fire af dem møder du i videoerne øverst.

I forløbet skal vi arbejde med følgende emner:

· Bliv klogere på dine behov og sørg for at få dem dækket på en hensigtsmæssig måde

· Sæt dine grænser, uden at såre dem du elsker

· Sådan er du en god mand, kæreste og far

· Sådan bruger du din livserfaring, til at gøre din fremtid endnu bedre

· Derfor er det vigtigt at have fat i din vrede, for at have et godt sexliv

· Hvad har du lært af din far om at være far og mand og hvad vil du give videre til dine egne børn?

· Sådan skaber I en god kommunikation, hvor I begge bliver hørt

· Har din relation til din mor indflydelse på de kvinder du forelsker dig i?

· Derfor er det døden for kærligheden af være følelsesmæssigt afhængig af din partner.

Du vil få konkrete redskaber til at skaffe dig mere af det du savner. Du får en større forståelse for dig selv og din kvinde (også selvom du ikke har fundet hende endnu). Vi skal tale om kommunikation og om kvinder og hvorfor vi ikke behøver være så svære at forstå.

Her er en af deltagerne fra en af grupperne interviewet i Berlingske om forløbet og om livet som mand og far og hvad han gerne vil gøre anderledes end sin egen far. Artiklen er for Berlingskes abbonenter og kan læses HER.

Sådan fungerer forløbet

Vi mødes fem gange tre timer over fem måneder. Hver gang vi mødes starter vi med en runde, hvor du fortæller hvordan du har haft det siden sidst og hvad der fylder i dit liv lige nu. Det kan handle om dit job, dit parforhold, dit faderskab eller din familie. Der vil være et overordnet emne hver gang, som jeg derefter gennemgår teoretisk og der vil være mulighed for spørgsmål og refleksion. Du vil altså selv have indflydelse på, hvad vi skal tale om og undersøge.

Gruppen er bygget over en god mandesnak, måske på et dybere plan end du ville have med en god ven. Krydret med min viden, erfaring og selvfølgelig min kvindelige indsigt.

Det her får du

· Et trygt sted, hvor du kan dele det, som optager dig i dit liv

· En gruppe ligesindede mænd som på nogle (sikkert flere end du tror) områder har det som dig

· Vigtig viden om parforhold, kærlighed og kvinder, som du kan gå direkte hjem og implementere i dit liv

· En større forståelse og indsigt i dig selv og hvorfor du er, som du er.

· Mere mod på og lyst til at udforske kærligheden. Den du allerede har derhjemme eller den du ønsker dig i fremtiden.

Så hvis du

· Er mellem 35 og 55 år (eller deromkring)

· Er nysgerrig på hvordan du er skruet sammen og vil lære dig selv bedre at kende

· Har livserfaring og vil lære, hvordan du kan bruge den, til at skabe dig et bedre liv – med bedre relationer

· Mod på at dele og blive inspireret af andre mænd, med nogle af de samme udfordringer som dig

· Har været igennem en krise og er klar på at blive klogere af den eller blot vil leve dit liv mere bevidst

· Har lyst til ny inspiration og nye indsigter, som du kan bruge i dit parforhold og dit faderskab

Hvis du er nysgerrig på hvem de andre mænd i grupperne har været, så kan jeg afsløre at de har været mellem 34 og 53 år. De arbejder som henholdsvis selvstændige, med IT, personaleudvikling, marketing, er teknisk chef, sælger af landbrugsmaskiner, er fysioterapeut, journalist, ingeniør, arkitekt, muremester, gymnasielærer med flere.

Det er mænd som enten er skilt og måske i et nyt forhold eller stadig i forhold med moderen til deres børn. De er et langt stykke af vejen velfungerende med en sund økonomi og en god karriere, som de måske også overvejer om skal lægges om. Det taler vi også om i forløbet. De har oplevet en del i deres liv og er nået til et sted, hvor de gerne vil have endnu mere ud af det liv, de har tilbage.

Har du spørgsmål eller vil du lige have en fornemmelse af hvem jeg er, så send endelig en mail til mig HER. Vi kan også tage en kort samtale over telefonen, hvis du har brug for det.

Hvor og hvornår

Vi mødes fem hverdagsaftener fra klokken 17-20 i min praksis på Næsseslottet, Dronninggaards Allé 136, 2840 Holte. Der er fri parkering og bus fra Holte Station 800 meter fra slottet.

Jeg sørger for snacks og drikkevarer til hver gang.

Pris for deltagelse er 6.495 kr. Du betaler også selvom der er gange, du ikke kan komme. Du kan betale over to gange, hvis du har brug for det.

Du kan booke og købe en plads HER.

Hvis du vil læse om hvordan jeg arbejder med mænd i terapi og hvad mine tidligere klienter siger om at gå i terapi hos mig, så læs med HER.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.