Lær om den gode kommunikation

På mandag klokken 20 afholder jeg det første webinar – altså online foredrag – i mit nyslåede kærlighedsunivers Love Circle.

Jeg glæder mig rigtig meget og jeg er også spændt på hvordan det kommer til at gå. Med teknikken (oh rædsel) og hvordan dynamikken kommer til at være. Det er sådan med foredrag, uanset om de er live eller online, at jo flere som byder ind med spørgsmål, jo mere liv kommer der i fordraget.

Så jeg håber på en masse dialog med medlemmerne af Love Circle. Det er i øvrigt også den bedste måde, at sikre mig, at det enkelte par får så meget med, som muligt – til deres eget forhold.

Og det fede er, at I kan være helt anonyme for de andre medlemmer, så I behøver ikke bekymre jer om, hvorvidt jeres venner, forældre, katten eller andre I kender er med og kan se, at I er medlemmer. Det er ski´ smart.

I kan være med på mandag klokken 20, hvis I benytter jer af mit åbningstilbud på 297 kroner for den første måned. Prisen på medlemsskab er 597 kr./mdr. Og I kan være med lige HER.

På mandag i online foredraget skal vi tale om kommunikation. Der er næsten ikke nogen af de par, som sidder i parterapistolene i hos mig, som ikke har udfordringerne med kommunikationen. Med måden de taler sammen på og måden de lytter til hinanden.

Og man kan jo spørge sig selv hvorfor det skal være så svært. Vi taler jo dansk for pokker og vi er ikke ude på at såre hinanden eller misforstå eller tage det den anden siger personligt og hvorfor kan vi ikke bare tale om det rationelt og finde en løsning?

Ja, det burde være så nemt, men det er det bare ofte overhovedet ikke.

Det handler blandt andet om, at vi bliver ramt af det vores elskede siger. Fordi den anden er så betydningsfuld for os, så er vi følsomme overfor tonenlejet, ordvalget og hvis vi bliver ramt og føler os kritiseret, så er vi ikke længere rationelle og kan forholde os voksent og fornuftigt til det, som bliver sagt. Hvis vi føler os skældt ud eller talt ned til, så får vi lyst til at forsvare os og så kører konflikten. Eller vi trækker os og lukker i som en østers og så er den aften ødelagt.

Tænk over det næste gang I har en diskussion derhjemme. Tænk på, hvad I bliver ramt af og på hvordan I reagerer, så er I allerede godt på vej. Husk at din partner ikke kan gøre noget ved dig, dine følelser er dit ansvar, så du bestemmer selv hvordan du vil reagere (også selvom det er svært). Og du bestemmer især selv hvordan du vil reagere.

Meget mere om det til foredraget mandag. Fik jeg sagt at jeg glæder mig? 🙂

I Love Circle holder jeg et online foredrag en-to gange om måneden. Jeg kommer også til at lave online parterapier, hvor I kan følge med i et andet pars proces (det er mega spændende) og efterfølgende stille spørgsmål til mig – helt anonymt.

I Love Circle er der et bibliotek med masser af artikler og grundige how to i forhold til forskellige udfordringer, så I det øjeblik I har meldt jer til, kan I gå i gang med at dyrke kærligheden og blive klogere på jer selv og hinanden.

Love Circle er også en smutvej til råd fra mig. I kan skrive direkte til mig og få min hjælpe til en udfordring I måtte stå med. Til glæde for jer og for de andre medlemmer. Og ja det er stadig anonymt. Det har bare så stor betydning at kunne være i et fælleskab og opleve at I ikke er de eneste som ikke har saftig sex tre gange om ugen (tillykke hvis I har), som nogle gange keder jer eller synes det er svært at holde fast i kæresteriet. Det er nemlig det, vi skal arbejde med i Love Circle.

Nå over and out fra mig. Jeg skal forberede mig til foredraget på mandag.

Ses vi? Det håber jeg.

Hav en dejlig weekend uanset.

Kærlig hilsen Katrine

Jeg tror på kærligheden. Jeg tror på, at når vi flytter fokus fra vores partner og det de gør forkert og over på os selv og tager ansvar der, så kan vi skabe meget mere af det, vi ønsker os. På den dejlige og vedvarende måde – også gennem mange år.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.