Bliv medlem af min Love Circle

Manner, hvor har jeg glædet mig til at dele denne her nyhed med jer.

I har spurgt:

· hvad med os som ikke er i krise og som stadig gerne vil inspireres?

· vi elsker hinanden og vi vil gerne passe på kærligheden, hvordan gør vi?

· nu er børnene lidt større og vi har endelig tid til hinanden, hvordan genfinder vi gnisten?

· vi savner inspiration til at blive kærester igen

· min mand vil ikke med i parterapi, men jeg vil gerne have at vi udvikler os

· hvordan dyrker vi kærligheden på den lange bane?

· vi er blevet mere venner end kærester, hvordan finder vi tilbage?

· vi er nye kærester og vi vil ikke gentage de samme fejl, som i vores ægteskaber

· vi bor i Jylland og kan ikke komme i parterapi eller gruppeforløb hos dig, men vi vil også gerne være bedre kærester

Derfor har jeg lavet et online kærligheds univers, for jer som vil kærligheden og hinanden.

 

Velkommen til min Love Circle

Love Circle er for jer, som vil følges med mig på jeres rejse til endnu mere kærlighed. Til at bygge videre på det gode og stærke fundament, som I allerede har og som I vil passe godt på – også gennem mange år.

Jeres børn er blevet lidt større og det har frigivet noget tid til at I to kan se hinanden i øjnene igen fra et nyt sted og med meget mere livserfaring end da I mødtes i tidernes morgen. I har lyst til at bygge videre på jeres kærlighed, rydde ud i små-bøvlet og udvikle jer på den dejlige, nærende og sjove måde.

Gennem et abonnement på min Love Circle får I:

Min mangeårige erfaring med klienter i parterapi og min viden om, hvad de fleste af os bakser med i vores kærlighedsliv – og hvad der skal til for at ændre det, som ikke fungerer. Jeg vil hver uge sende jer inspiration til at holde den varme forbindelse til hinanden. I får videoer, audiofiler, opgaver og artikler med “Fem trin til…”, så I kan få startet op på de gode snakke og få løst de udfordringer, som livet byder os alle sammen og som slider på forholdet, hvis ikke I får løst dem undervejs.

Mit eget ægteskab. Jeg vil dele ud af min egen udvikling og mit eget parforhold til inspiration for jer. Jeg har selv måtte æde nogle kameler undervejs, jeg har måtte lære at tage ansvar og blive mere moden og voksen og den proces vil jeg fortælle om, til glæde for jer som medlemmer i Love Circle.

Online foredrag. Jeg vil lave online foredrag to gange om måneden om forskellige emner, som I har mulighed for at være med til at vælge og da foredraget foregår live, kan I spørge ind undervejs. Foredragene kan efterfølgende hentes i biblioteket.

Bibliotek. I Love Circle er der et bibliotek hvor I kan hente viden og værktøjer og få min guidance til at udvikle jer videre – sammen. I jeres helt eget tempo. Artikler, videoer med videre kan downloades og beholdes til evig tid.

Alt det gode fra gruppeterapien hjemme i jeres egen stue. Jeg har efterhånden otte års erfaring med gruppeforløb og jeg ved hvor stærkt det er at lytte til andre proces og få indblik i andre pars udfordringer, fordi det er så inspirerende for ens egne. De stærke og rørende stunder jeg har delt med de snart 200 deltagere, jeg har haft i mine gruppeforløb, vil jeg også skabe i Love Circle.

Parterapi live. Jeg vil online parterapier, hvor I kan komme helt tæt på andre par og deres udfordringer. Det bliver stærkt og rørende og I vil føle jer genkendt og inspireret til at gøre noget endnu bedre i jeres eget kærlighedsliv.

Anonymt fællesskab. I Love Circle er der mulighed for at skrive direkte med mig. Det betyder at I kan få glæde af de andres erfaringer og at I kan dele ud af jeres egne og dermed inspirere de andre i Love Circle. Det er som et lille community, hvor vi hjælper og støtter hinanden på vores vej til mere kærlighed.

Anonymitet. Det smarte er at I kan være anonyme. Jeg ved hvor grænseoverskridende det kan være at dele ud af sig selv. I behøver altså ikke komme i parterapi og I behøver ikke sidde i mine gruppeforløb og vende vrangen ud. I kan være med hjemme fra jeres egen stue i lige præcis det tempo, som passer jer.

Abonnement. Min Love Circle er et online univers for abonnenter, hvor I vil have oplevelsen af at have mig siddende derhjemme på hylden til råd, vejledning og inspiration til at gøre mere af det gode I har savnet og som bekræfter kærligheden mellem jer.

Pris: Et abonnement koster 597 kr/måneden og lige nu kan I få første måned til (næsten) halv pris nemlig 297 kr.

Så skynd jer over på Love Circle Intro og hør meget mere om, hvordan I kan blive hinandens kæreste igen. KLIK HER

Har I spørgsmål inden I melder jer til, så skriv til mig HER

Kærlig hilsen Katrine 

 

“Jeg tror på kærligheden – også på den lange bane. Jeg tror på, at når vi ser mere indad end på den anden, når vi tager ansvar og handler, så kan vi udvikle os og styrke kærligheden i forholdet.”

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.