Steen blev skilt og skiftede karriere efter forløbet

I denne her artikel kan du møde Steen (se videoen med ham nederst). Steen meldte sig til MAND – stå ved dig selv! fordi han ikke var ordentlig glad i sit liv. Han elskede sine store børn og han havde det egentlig meget godt med sin kone, men han var frustreret og han havde brug for at der skulle ske noget andet og noget nyt.

I forløbet med de andre mænd delte Steen blandt andet, at han har haft en heftig opvækst på grund af sin fars alkoholisme og at han tidligt i sit liv lærte at tage mere hensyn til andres behov end til sine egne.

Han var god til at tilpasse sig og til at gøre “hvad der blev sagt”. Det gjorde ham meget afholdt i sin familie og af sine venner, for man kunne altid regne med Steen. Den eneste som ikke kunne regne med Steen, var ham selv.

Han havde nemlig i sit liv ikke været særlig god til at gøre de ting, som han selv havde lyst til. Han havde været optaget af at være en bedre far end sin egen og han brugte derfor meget tid med sine børn og det gav ham blandt andet en stor interesse for håndbold.

Han kunne godt mærke, hvad han ikke længere ville i sit liv, men det var svært at få fat på, hvad han gerne ville.

I løbet af Steens udvikling i forløbet traf han to store beslutninger i sit liv:

· han blev enig med sin kone om at de skulle skilles, fordi de med årene var blevet mere venner end kærester. De skiltes i fred og fordragelighed og er i dag hinandens bedste venner.

· Steen var oprindeligt uddannet slagter, men besluttede sig i forløbet for at tage en uddannelse til sportsmassør med fokus på især håndboldsspillere og de skader, de får på banen. Det var en kæmpe omvæltning for ham og har højnet Steens livskvalitet mærkbart.

Jeg vil faktisk tro, at han er den af de over 100 deltagere, jeg har haft i MAND – stå ved dig selv!, som har rykket hurtigst på sine nye indsigter.

Selvudvikling kan godt være en lang omgang og et er at vide, hvad man gør, som ikke er hensigtsmæssigt og hvorfor, noget andet er at omsætte det til forandring i sit liv. Det gjorde Steen og det var så stor en fornøjelse for mig og for de andre deltagere at se den forandring han skabte og det liv, som kom tilbage i hans øjne.

Steen er også altid meget sød til at kommentere, når jeg deler på Facebook og Instagram, hvor glad han har været for forløbet. Det gør mig blød om hjertet og bekræfter mig i at jeg bidrager med det jeg kan til så mange mænd.

Det næste forløb af MAND – stå ved dig selv! starter den 23. januar og der er et par ledige pladser, hvor du kan være med. Hvis du har lyst og kan mærke at du har brug for forandring, så hold dig ikke tilbage.

Det er stærkt, rørende og transformerende. Du skal være så velkommen. Jeg vil glæde mig til at have dig med og til at gøre dig klogere på dig, på kærligheden og på parforholdet.

Kærlig hilsen Katrine

 

PS. Alene i parterapi er udsolgt for dette forår. Hvis du vil være sikker på at komme med, når jeg starter op til efteråret, så skriv mig en mail

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.