Love Circle Sneak Peak

Love Circle er et anonymt online fællesskab jer som vil hinanden og kærligheden eller for dig, som vil være klogere på dig selv og dine relationer – inden dit næste forhold.

Spørg om lige præcis det, du har brug for hjælp i chatten øverst.

I Love Circle bliver du inspireret til at udvikle dig og du kan dele ud af dine erfaringer med kærligheden, til glæde for de andre medlemmer – helt anonymt.

Du får hjælp til at kommunikere bedre og mere klart i dine relationer, så du får mere kontakt og nærhed, med dem du elsker.


Jeg bruger mine snart 20 års erfaring med klienter i min praksis og fra mit eget liv og du kan som medlem spørge frit og trække på de andre medlemmers erfaring og viden. Alt sammen med fokus på kærligheden og de vigtige relationer i dit liv.

Her hjælper og inspirerer vi hinanden.

Love Circle er en støttende hånd i ryggen, når du står i en situation, du har brug for hjælp til eller som et serviceeftersyn og en optimering af dit kærlighedsliv. 

Husk at jo mere du giver og deler ud, jo mere får du igen og det er alt sammen helt anonymt. 

Gennem min vejledning og undervisning og ved at spejle dig i de andre medlemmer, får du indsigt i dine egne mønstre – og dermed også en forståelse og rummelighed for din partners. Med den indsigt kan du og I gøre det, der skal til for at skabe mere af det gode – for jer selv og for hinanden.

Det kræver ikke nødvendigvis måneder i parterapi for at blive bedre til kærligheden. 

Med Love Circle får du lyst til at gøre meget mere af det, du har savnet i jeres kærlighedsliv – også det sjove.

Afspil video

I september måned 2023 er adgangen til Love Circle gratis. Del ud og spørg og vær en del af det her fællesskab, som jeg har brug for din hjælp til at opbygge. På den måde kan vi hjælpe hinanden med kærligheden.

Fra 1. oktober koster en måneds medlemsskab 149 kr/mdr. Du binder dig kun for en måned af gangen

Hvorfor blive en del af Love Circle?

“Vi var ved at miste kærligheden til hinanden og Katrine hjalp os med at forstå, hvad der var sket og hvordan vi var nået hertil. Vi er stadig sammen i dag og vi er meget taknemmelige for den proces, vi har været igennem. Vi er kommet tættere på hinanden og er blevet bedre til at kommunikere.”

Henrik 46 år og regnskabschef, gift med Helle 44 år og sygeplejerske

“Vi har haft nogle hårde år med mange udefra kommende udfordringer, som vi havde brug for hjælp til at komme igennem uden for mange opslidende konflikter. Vi fik den hjalp vi havde brug for til ikke at miste os selv og hinanden og det er vi så glade for i dag.”

Allan 48 år og sælger, kæreste med Mette 48 år og revisor

“Vi var kørt fast i familiedrift og hverdags trummerum og vi var i tvivl om det gav mening at være sammen mere. Vi fik hjælp til at rydde op mellem os, slippe fortiden og komme videre sammen og nu er der ikke nogen, vi har mere lyst til at tilbringe livet sammen med end hinanden. Tak Katrine.”

Annette 43 år økonom, gift med Lars 45 år og læge

“Min eksmand havde været mig utro og det havde tæret på vores kærlighed og min tillid til ham. Vi havde brug for hjælp og værktøjer til at komme videre – enten sammen eller hver for sig. Det var en lang proces og vi endte med at gå fra hinanden og med Katrines hjælp kunne vi gøre det på en ordentlig måde og det er vi taknemmelige for. Vi er begge et bedre sted i dag og vi var ikke kommet herhen uden hjælp.”

Line 51 år og personalechef

Det her får du som Love Circle medlem?

Love Circle får du/I inspiration og støtte til at dyrke kærligheden til hinanden og det bliver hverken tidskrævende eller bøvlet, vi skal nemlig også have det sjovt.

Du får:

 • Øvelser til selvrefleksion om de mest almindelige udfordringer i kærlighedslivet – og hvordan I løser dem

 • Online foredrag om hvordan I bliver bedre kærester –  I kan stille spørgsmål til mig undervejs

 • Live online-parterapi, hvor I vil komme helt tæt på andre par og deres kærlighed, som I vil kunne spejle jer i

 • Videoer hvor jeg guider jer til mere nærhed, mere ømhed og mere af det som gør lige præcis jer to til kærester. Find allerede nu flere videoer i biblioteket til højre.

 • Cases fra min praksis, som I garanteret vil kunne genkende jer selv i og få en god snak om

 • Podcasts og audiofiler I kan lytte til på farten og som kan inspirere jer til at blive klogere på jer selv og jeres forhold

 • Mulighed for at få min og de andre medlemmers sparring på en udfordring I selv står i – helt anonymt

 • Eksempler fra mine Lovelife Cards, som vil give jer viden om, hvordan jeres historie og jeres værdier præger jeres forhold

I vil som medlemmer have adgang til et bibliotek (til højre på siden), som giver jer

 • Grundlæggende viden om kærligheden og livet som kærester og hvad I kan forvente jer af et liv sammen

 • En guide til den gode samtale, hvor I begge kan tale åbent og ærligt og samtidig passe på hinanden

 • Konflikt-knuseren, som virker hver gang

 • Hjælp til at løse de mest almindelige udfordringer i jeres kærlighedsliv, som vi alle bokser med

 • Inspiration til at genfinde og pleje passionen mellem jer

 • Værktøjer til at blive bedre til at tale sammen – også om de svære ting

 • Tidligere live onlineforedrag og parterapier

 • Yogavideoer til inspiration til at komme tættere på hinanden 

 • Under hver artikel i biblioteket kan I skrive en kommentar, som de andre medlemmer i Love Circle kan læse og få glæde af, at I spørger om – helt anonymt. Måske vil de også kunne inspirere jer til at komme videre. Hvis der dukker udfordringer op undervejs eller når I har lyst til at dele en god oplevelse med de andre i Love Circle, så brug endelig kommentarerne. Her kan I også trække på mine 20 års erfaring med klienter i min praksis som parterapeut.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.