Er det nu jeg skal booste mit parforhold eller falde dødlignende om i sengen?

Det er torsdag aften i november, det regner udenfor. Det har været en heftige uge, med sene arbejdsdage og pres på, i den travle familie. Hele dagen har jeg tænkt på, at i aften, da skulle min mand og jeg tidligt i seng. Med hvidvin og stearinlys. Jeg skulle kysse hver en millimeter af hans krop og vi skulle elske længe og lidenskabeligt…..

Virkeligheden er at han er faldet i søvn hos vores datter, jeg har hængt vasketøj op og nu sidder her ved den meget sexede pc og har allermest lyst til at kravle ind under dynen og se om jeg kan nå at få 8 timers søvn. Bare i nat.

Her er det så jeg stiller mig selv 10.000 kr. spørgsmålet: Skal jeg gå op og vække ham og give ham en oplevelse han aldrig glemmer? Jeg ved nemlig at når vi vågner i morgen efter sådan en tur i gardinerne, så nusser vi lidt mere. Kysser en ekstra gang farvel og snakker sammen lidt flere gange i løbet af dagen. Det vil højst sandsynligt også gøre, at der ikke går så forfærdeligt længe, før vi hænger i gardinerne igen. Alt i alt en god investering skulle man mene.

Benene føles som bly, øjnene lukker nærmest i af sig selv og det der sex er sgu da også lidt besværligt og jeg har heller ikke barberet ben i dag. Måske vi skulle vente til i morgen, da er jeg sikkert meget mere frisk, har meget mere lyst og har barberet ben.

STOP. Selvfølgelig skal jeg vække ham med kys, slå håret ud og forføre ham på en regnfuld hverdagsaften, selv med stubbe på underbenene. Jeg er nemlig så heldigt stillet (læs: vi har arbejdet seriøst på vores parforhold, så det er ikke en skid tilfældigt) at jeg tænder helt vildt på ham, selv efter 15 års samliv. Når jeg ser ham uden tøj på, får jeg lyst til at nive ham i røven og gnubbe mig lidt op ad ham. Og det er lige præcis dét jeg skal værdsætte og pleje. Hvis ikke jeg forfører ham i aften eller i morgen eller inden alt for længe, så mister jeg langsomt lysten, fordi den lirede del af vores parforhold er løbet ud i sandet. Leverpostejen har fået overtaget og så bliver det gradvist en alt for lang vej derhen, hvor det er sjovt igen.

Langt værre ville det være, hvis jeg slet ikke tændte på ham. Jeg kender alt for mange, som er i et små-kedeligt parforhold, hvor det der er tilbage af sexlivet, kører på rutinen. Der er mere irritation og frustration end der er fis og ballade og kys i køkkenet. Der er alt for mange ting, som er blevet skubbet ind under gulvtæppet, for få eller for mange konflikter osv. osv.

Er man først dér så skal der nærmest gøres hovedrent i forholdet før man kan finde intimiteten og lysten igen og så kan vejen synes alt for lang. Det handler derfor om ikke at fortabe sig i middelmådigheden og kedsomheden men om liiige at anstrenge sig lidt. Det er jo heldigvis de færreste, der ikke bryder sig om elskov, når først de er kommet i gang.

Moralen i dette indlæg er derfor: Synes du din mand er lækker, så få ham til at føle sig endnu mere uimodståelig – allerede i dag. Ikke mindst for din egen skyld.

Nå men jeg må videre. Jeg har en mand, der skal kysses. God sex og god weekend

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.