Synes du også det er svært at falde i søvn med en stiv pik i ryggen?

Madpakkerne er smurt og børnene er puttet i seng. Det har været en lang dag og endelig kan du lægge dit trætte hoved på puden. Din mand ruller over i din side af sengen og du kan allerede på måden han nusser dig på, mærke at det her ikke bare handler om at blive strøget over ryggen til godnat.

Måske har din mand i øjeblikket lidt mere lyst til sex end du selv. Join the club. Jeg tænker næsten hver dag, at i aften, da kunne det være lækkert at have lidt voksen tid under dynen inden vi skal sove. Når klokken så passerer 21, børnene er lagt, køkkenet ryddet og morgendagen er planlagt, så har min lyst det med at forsvinde, som dug for solen på en varm sommerdag, til fordel for en uoverkommelig træthed.

Måske synes din mand det er helt forståeligt med denne her nedgang i det seksuelle samvær og måske er temaet For lidt sex en af hovedkonflikterne hjemme hos jer. Din mand har nok opdaget at kravet om sex ikke just fordrer den, så hvad skal I gøre, for at nærme jer hinanden og for at I begge får det I har brug for?

For det første vil de fleste kvinder, som generelt er glade for deres mand være i en helt andet, lad mig kalde det åben stemning, hvis der har været en god kontakt i løbet af dagen og aftenen. Jeg kender heller ikke den kvinde, der ikke ville blive tændt af en omgang lækker oliemassage og rigeligt med strategisk velplacerede kys, gerne fulgt op af nogle dejlige komplimenter.

Løsning nr. 1 er altså: Gør en ekstra indsats mand. Hun skal bare tændes, så er hun med på den værste.

Løsning 2: Hvis du er lidt svær at trække op selv med større anstrengelser, så er det måske på tide at få en seriøs snak om, hvad der dræber erotikken hjemme hos jer. Synes du det er skønt med et klask i måsen, når du står og rører i kødgryderne og din mand er mere til at prikke dig på skulderen og spørge om du skal smage fars pølse i aften, så har I et kommunikationsproblem og det kan man kun tale sig ud af. Er I ved at skvatte over bulerne i gulvtæppet og står de gamle konflikter i kø for at komme ud af skabet, så er det på tide at få luftet ud, således at I begge har lyst til at være i jeres parforhold og dermed lyst til hinanden.

Løsning 3: En veninde betroede mig engang at hun synes det var helt fint, at hun ind imellem stillede sig til rådighed, når hendes mand havde mere lyst end hende. Hvis han havde lyst til sex og hun ikke lige var i stødet, så afviste hun ham nogengange og andre gange kunne hun godt finde på at stikke måsen bagud, så han kunne blive tilfredsstillet. Umiddelbart var min første reaktion: Ellers tak, ligner jeg en Lolita dukke? Men efterhånden kunne jeg godt se at konceptet slet ikke var så skidt. Vi gør en masse for hinanden i parforholdet og så længe begge parter er enige om, hvad der sker, så tror jeg mere på det end på eks. at simulere en orgasme (er lidt i tvivl om det er særlig brugt længere).

Måske stejler du (ligesom jeg gjorde) og ville føle dig udnyttet, men ser vi nøgternt på det, så kunne jeg aldrig drømme om at rense afløbet på badeværelset, det ”bruger” jeg min mand til (altså at han gør det, jeg stikker ham ikke derned), så kan jeg vel også stille mig til rådighed i min kærlighed til ham. Så længe du ikke føler dig grænseovertrådt eller krænket, så er den mulighed værd at overveje.

Løsning 4: Mange mænd føler sig elsket, når de får sex og derfor er det også den måde de viser deres kærlighed på. Når de så bliver afvist svarer det til at sige til dem, at de ikke må sige de elsker os. Måske er det en idé at få formuleret, hvad kærlighed er for jer, hvordan I viser det og derigennem finde andre måder at udtrykke jeres kærlighed på. Så længe din mand føler sig begæret, er det måske ikke så vigtigt om der står sex på programmet tre gange om ugen. Hvis han derimod bliver afvist gang på gang og der ikke er nogen form for seksuel kontakt imellem jer, heller ikke i ord eller berøringer, så vil han med stor sandsynlighed tage afvisningen personligt og blive bitter eller trække sig væk fra dig.

Sex skal være sjovt og dejligt og er for de fleste af os en stor del af vores kærlighedsliv. Sex er også mega følsomt og har vi det skidt med os selv eller hinanden, så har det ofte en stor indflydelse på vores lyst til sex. Men det behøver ikke blive ved at være sådan, vi er nemlig selv ansvarlige for, hvordan vores sexliv har det og for at gøre noget ved det, når ikke det fungerer.

Sidder I mere fast end et godt råd kan klare, så skriv til mig HER

… eller måske er workshoppen Det Levende Parforhold kan hjælpe jer på vej

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. hej.

  enig med dig at mænd beder om kærlighed ved at få sex, og sommetider kan det også bare være en indgangsvinkel til at udngå at få talt om det som i virkeligheden trykker.
  jeg synes det er okay at sige at lige nu har jeg ikke lyst kan vi holde lidt om hinanden og så ellere starte lidt derfra.

  det der med at manden renser afløbet på badeværelset eller gør noget andet så kan jeg godt lige stikke numsen ud, lugter for mig af handel og der bliver noget blandet ind i det seksuelle område som jeg synes ikke hører til… overhovedet..

  jeg er generelt IKKE tilhænger af at have sex hvis jeg ikke har lyst og vil nødigt have det hvis jeg ikke har lyst.
  er man træt om aftenen, så kan løsningen jo være et andet tidspunkt på dagen, hvor der er mere energi og knapt så meget træthed..
  jeg har rigtigt gode erfrainger med det som hedder chakram, hvor man stiller sig tæt op foran hinanden gerne flere gange i løbet af en dag, kigger på hinanden, trækker vejret i takt, indtil energien falder sammen og så sker der alstå ting og sager som er ret dejlige og fyrer ret meget op under den sexuelle energi hvis den er gået død og der skal selvfølgelig være renset ud for konflikter og negative følelser….

  der findes jo mange dejlige fif og man må jo som menekser finde ud af sammen hvad der bedst virker for begge.

  mvh. Benthe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.