Alene hjemme – om at undvære de børn jeg nogen gange meget gerne vil undvære

Mine børn er kørt til Sverige med min far. Min mand og jeg har glædet os til 4 dage alene på skansen. Med hinanden, vores musik, vores mad og med masser af tid til at kysse. Nu er vi så nået frem til den første dag aften og vi har spist lækker voksen mad uden afbrydelser. Nu vandrer jeg så hvileløst rundt og synes her er meget stille. Hvad skal jeg lave? Hvorfor har jeg ikke gemt noget vasketøj eller i det mindste lidt oprydning, jeg kunne tage mig af i alle disse alt for stille timer? Har overvejet at tage begge børnenes dyner med i seng som krammedyr. Måske jeg bare skulle se det forhadte X-Faktor, så ville lydene i det mindste være de samme.

Forælder skabet er sgu absurd. Der er dage, hvor jeg ville give min højre arm for at have lidt voksen tid alene med min mand. Tid til at tale uden at blive afbrudt. Kunne dyrke sex kl. 3 om eftermiddagen, bare fordi vi har lyst. Køre impulsivt i biffen fordi der går en god film og tage ud og få et par drinks efterfølgende, bare fordi der ikke er noget vi skal nå. Det er der som regel altid. Nu er der ikke noget vi skal nå. Vi har weekend og masser at tid at fylde i den. Jeg er lammet og de der gode ideer jeg havde til alt det jeg skulle, blegner i savnet efter at kysse en kølig sovende barnekind. Høre deres glade stemmer ude på vejen, når de cykler i det spæde forårsvejr og åh, hvor jeg dog ville give min højre arm for at få dem hjem igen. NU!

Bloggen holder påskeferie men læs endelig løs i de tidligere indlæg og få et kærligt kram eller et los over skinnebenet til dig parforhold. Læs også mere om hvad jeg ellers laver på www.axholm.com.

Næste indlæg kommer fredag den 9. april – god påske og husk at kramme dem du elsker.

Tags:
4 Comments

Post A Comment

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.