Hvordan vil mænd elskes?

Ja, hvor skulle jeg vide det fra! Jeg mener nu faktisk jeg har ret godt styr på, hvordan mænd vil elskes, men for ikke at løbe helt vild i skoven har jeg spurgt nogle kompetente mænd til råds om emnet (det var overhovedet ikke fordi det interesserer mig en døjt) og der er nogle generelle ting at sige om mænd og om, hvordan de gerne vil elskes.

Lad mig starte med at benytte lejligheden til at få kvalt nogle fordomme: nej dette indlæg kommer ikke til at handle om store kasser, regelmæssig sex og intet nyt er godt nyt og hvis bare de får fred, bold to gange om ugen og tilpas mange øl, så er de glade. Skulle der være nogle mænd derude med blot de behov, så satser vi bare på at der findes et låg til enhver gryde og så held og lykke med det.

At jeg her skriver om, hvordan mænd vil elskes betyder ikke, at der ikke er sammenfald med, hvordan kvinder vil elskes. Vi har nogle helt mellem-menneskelige behov, som vi søger dækket uanset køn. Kære kvinder, føl jer derfor ikke forbigået, men glæd jer blot over at vi måske ikke er så forskellige endda, når det kommer til kærlighed. Her er måske lidt nyt at lære om din mand, og det fede er jo, at jo mere du giver, jo mere får du igen.

Det svære kan nogen gange være at du ikke rigtig gider give noget som helst, fordi du selv er i underskud, men det er en helt anden snak, som handler meget mere om dig end om din mand. Læs evt. tidligere indlæg om: Hvad er et parforhold, Verdens bedste kæreste eller Alt det vi ikke får sagt. De er skrevet til dig.

Anerkendelse Mænd vil anerkendes for at være dem de er. Anerkednelsen skal komme fra et ærligt hjerte, så det kan mærkes. Mange mænd er meget ydrestyrede, forstået på den måde at de er meget fokuseret på, om det de gør og er, mon er rigtigt. De har brug for at få af vide, at de er rigtige lige som de er. Af dig! Mange kvinder synes det er unødvendigt med ros og anerkendelse, måske fordi de ikke selv har brug for den. Husk bare lige at når du giver den, så får du noget andet, som du har brug for, igen.

Værdsættelse. Mænd vil værdsættes for den indsats de gør, uanset om det handler om at skaffe mad på bordet, at græsplænen bliver slået eller at børnene kommer en tur i Zoologisk Have. Generelt set har mænd måske mere behov for værdsættelsen end kvinder har. De måler sig selv på det de gør og derfor vil de gerne værdsættes for det. Kvinder derimod vil ofte gerne værdsættes for at være dem de er. Skåret lidt groft op.

Ros. Ja tak de vil gerne have det at vide helt bogstaveligt med ord og synes slet ikke det er for meget at gøre ud af det, at det også er for de små hverdags ting, som opvasken, skraldet der bliver båret ud eller godnat historien der bliver læst. Mænd føler sig elsket, når de får af vide at det de gør er godt.

Her er det vigtig ikke at falde i mor-søn fælden og synes han er latterlig eller er det nu nødvendigt, altså ingen roser sgu da dig, når du har støvsuget. Jeg tænker du træffer et bevidst valg om at rose ham i din kærlighed til ham, fordi du ved det er vigtigt for ham. Han er ikke latterlig, han har bare andre behov. Han fatter sikkert heller ikke at du kan snakke i telefon med en veninde i en time, men det er dit behov og det må han jo ligeså vel acceptere.

Sex All right, helt uden om den kommer vi ikke, for mange mænd føler sig elsket, når de får sex. Det er en af måderne de modtager og giver kærlighed på. Det betyder så også at, hvis ikke jeres sexliv kører, så føler han sig ikke elsket.

Her kommer mange par på arbejde fordi kvinden vil have nærhed før hun vil have sex og manden finder nærheden gennem sex. Derfor er det så super over mega vigtigt at I holder en god forbindelse til hinanden, at I nemt kan finde ind til kærligheden, således at I begge får jeres behov for nærhed og sex opfyldt. Den gode forbindelse opnår I ved at fortælle hinanden hvem I er, hvordan I har det, hvilke behov og hvilke grænser I har.

Tydelighed Nej han kan ikke gætte dine tanker eller fornemme hvor ked af det duer og dermed, hvad du så har brug for. Din mand vil gerne have tydelighed om, hvad du ønsker af ham og har brug for. Han vil give dig alt i hele verden, men du er nødt til at fortælle ham hvad du gerne vil have. Han kan heller ikke gætte, hvad du er sur over eller hvad han har gjort forkert, når du mopser, så ud med sproget søster, alt andet er spild af liv. Det er i øvrigt også den eneste måde at få det du har brug for, alt andet er skud i tågen for jer begge to. At mange kvinder føler sig mere elsket hvis deres mand kan gætte hvordan de har det er helt galt afmarcheret. Det er umodent og naivt at tro at han kan gætte alle dine behov og lyster, for han elsker dig for den du er, ikke den han skal gætte sig til at tro du er.

Svesken på disken Mange mænd er konfliktsky og føler sig kritiseret eller forkerte, når I skændes eller diskuterer. I skal derfor sammen udvikle en måde at have konflikter på, hvor I begge kan melde klart ud og tage problemerne i opløbet, frem for at sparre op og feje ind under gulvtæppet. Jeg har utallige nyskilte mænd i min konsultation, som spørger: Hvorfor sagde hun det ikke noget før? Og jeg kan kun spørge mig selv: Ja hvorfor fanden gjorde hun ikke det? Meget skidt være undgået, hvis hun havde meldt på banen noget før og kærligheden havde stadig været i live.

Brug for hjælp? Læs mere om min næste mandegruppe: Mand – stå ved dig selv!

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.